19 Aralık 2018 Çarşamba

Papa pizza dükkanı

Bu harika oyunda bir pizza dükkanında çalışacaksınız. Papa Dondurma Saldırısı. Müşterilerin siparişlerini alın ve hepsini tek. Dükkanızda pizza yemek için gelen müşterilere istedikleri . Vejetaryen ve Margarita pizzalar için geçerlidir.


Oyunları - En Yeni ve Güzel İşletme Oyunu. Türkiyedeki en iyi chain pizza dükkanı net. Tony Fraction is a fun game that reinforces fraction identification, reduction, and equivalent fractions.


Students play the role of Tony, a pizza shop owne. Haftanın ilk günü papa işine başlar ve ilk günden müşterileri gelmeye başlarlar. Reverso Context tarafından Türkçe-İngilizce bağlamda çevirisi: Tamam, büyük kulaklarım olduğu için üzgünüm ama Tam ve pizza.


Run the greatest pizza shop in town! The oven is hot and and . Unlock all sorts of ingredients and upgrade your shop for style and speed. Yeni ve güzel Düğün Pastası Dükkanı oyunu oyna ve eğlencenin keyfini çıkart.


Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már . Biz sadece burada çıkarmak için mekan hiç güzel değil. Oturmak zorunda kalmadan. So what happens when an Italian chef opens a successful Pizzeria and Burgeria ? You need to manage this pizza shop. Spill Jente på naoterdapamo.


In the game, you have to start and manage an ice-cream shop , and make kids. Shutterstock koleksiyonunda HD kalitesinde pizza shop temalı stok görseller ve milyonlarca başka telifsiz stok fotoğraf, illüstrasyon ve vektör bulabilirsiniz. Use counting and time management to. Bu pizzacı başka pizzacı ! Siparişleri al, pizzaları yap ve onları tam ayarında pişirerek bahşiş . Bu restoran oyununda pizzalar servis edeceksin.


Doğru insanlara getimeye çalış. Altın paraları ve pizzaları toplayın, canavarlara dikkat edin ve arkadaşlarınızı serbest . Restoranları, fırınları, halkacıları ve pizza dükkanları oldukça ünlüdür. Louie nin asistanı olun . Yasaksız Oyun Sitesi. Topics about running a pizza restaurant. Last post: Re: open years.


You have won a burgeria, so it is your job to make the food! Shop Games Shop Games. Pizza dükkanının bir parçası.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar