3 Aralık 2018 Pazartesi

Akis kart izleme aracı

Akis kart izleme aracı

Lütfen size gönderilen kart okuyucuyu seçiniz. Bu sebeple de akis aracılığı ile atılan elektronik imzanın taklidi söz konusu değildir. MSgK8N Bize destek olmak için kanalımıza.


AKİS kart izleme aracı kurulumu yapılır. Sisteminize uygun sürücülerin yüklenmesi. Oct 3- Bilgisayarınızda hali hazırda kurulu olan AKİS programını. AKİS KART İZLEME ARACI programını çalıştırınız.


Bu adımları gerçekleştirmeden önce uygulama . PIN-PUK kodunun bloke edilmesi veya şifrelerin kaybedilmesi veya Kart. Dec yüklü çipli parça, ACS 38T USB-Beyaz tipi kart okuyucuya aşağıda görüldüğü şekilde ve ok. JRE) 6uveya daha üstü sistemde kurulu olmalıdır.


Mar Bu aşamalardan sonra, AKIS kart izleme aracı sisteminizde yüklü olacaktır. Kart Okuyucu: ACS 38T USB . Patron Raporu Raportör. AKİSKART İNDİRMEK İÇİN LİNKLERE TIKLAYINIZ. ACS T USB Masaüstü tipi kart okuyucuya aşağıdaki şekilde görüldüğü gibi yerleştirilir.


Java ve akis bit, kart okuyucu ise bit kurulabilir. MAC işletim sistemine sahip bilgisayarlar için Akis akıllı kart sürücüsü kurma işleminde,. AKİS AKILLI KART PİN KİLİT ÇÖZME İŞLEMLERİ YARDIM DOKÜMANI. Jul This topic has yanıt, izleyen , and was last updated years months önce by. AKİS , milli olarak geliştirilmiş bir akıllı kart işletim sistemidir.


Akis kart izleme aracı

Apr Yeni aldığınız Mali Mühür şifre hatasından dolayı bloke olmuş olabilir. Akis İzleme Aracı - Akis Arayüz Yazılımı - Akia. Not: Şifrenizi birçok kez hatalı girmeniz akıllı kart donanımınızın kilitlenmesine neden olabilir. JAVA TABANLI OLMAYAN KART İZLEME ARACI. PUK Bilgisi kişi tarafından . Kurulum birkaç saniye ile birkaç dakika arasında sürmekte ve kullanıcı müdahalesi . Bilgisayarınızın Masaüstünde bulunan Bu bilgisayarın(Bilgisayarım) üstüne gelip sağ tıklayınız çıkan ekranda “yönet” seçeneğine tıklayınız.


Aug Akis programı mali mühürü görmüyor. Jan Etiketler: acs 38T, akis , akiskart. AKiA) programını, değilse Cpp-AkisKartIzlemeAraci. Sep Masaüstünüzde kısayolu bulunan Akis kart izleme aracı (AKIA).


Akis kart izleme aracı

Jan tüm adımları gerçekleştirdim ancak uygulamalar-sistem araçları- akis kart izleme aracı açılıyor gibi yapıp hiç açılmıyor. Fatura Kullanım Yöntemleri Arası Geçiş. Jan Elektronik İmzamın Süresi Bitmek Üzere.


E- İmza sertifikamı yeniletmek için ne yapmalıyım? E-imza şifresini nasıl değiştirebilirim? Milko kart okuyucunuzu aşağıdaki adrese posta yolu ile iletebilirsiniz.


Akis kart izleme aracı

Bu satırı kaldırdığımızda, akis kart izleme aracı sertifikalara erişti, ve pin . Aug Daha önce mali mühür ile işlem yapmışlığınız varsa mali mühür izleme aracı olan AKİS programı mutlaka bilgisayarınıza yüklenmiştir. Kırmızı veya Beyaz tip kart okuyucuya aşağıda görüldüğü şekilde ve ok yönünde itilip.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar