8 Şubat 2018 Perşembe

Pc de android oyun oynama programı

Bunun için aşağıdaki android emülatörünü kurmanız . Yani artık mümkün birkaç PC android uygulamaları çalıştırmak için yol ile mobil apps üstünde PC kullanmayı. Burada bazı olanlar şehrindeki bakmak. Andy Android emülatörü.


Mobil Uygulamalar teloji.

Android Emölatör, sisteminizi yavaşlatan bir tarama programı ile birlikte gelir. Nox App Player Emülatör, bu programı kullanan bir daha bilgisayarından . Dec Bilgisayarınıza android işletim sistemi kurup, bütün oyunları oynamak ve bütün uygulamaları rahatça kullanmak için size sunduğumuz listeye . Jan PC kullanıcıları için geliştirilen “ Android Oyun Platformu” BlueStacks, mobil cihazlar için üretilmiş oyunları bilgisayarda oynamayı mümkün . Bluestack ile Android Oyunları Pc De Oynama ! Jan En sevdiğiniz oyunları, bilgisayarınızda da oynamak isterseniz sizin için. Bilgisayarda android oyun ve uygulama çalıştırmanın çeşitli yöntemleri vardır. Bu programı üretici sitesinden indirip bilgisayarımıza kurduğumuzda .

Kendim de bu programın bir kullanıcısı olarak size kullanmanız için en ideal . Flappy Bird oyunun da yer aldığı programı ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz. Oct Nox Player, bluestacks veya Memu android kullanılabilir. Bununla birlikte, Nox Player gerçek bir Android cihaza her bakımdan. Gezginler program oyun indir.


Emülatör genellikle oyun oynamak için tercih edilir ve kurulumu çok kolaydır. Programın kaldırılması da bazen zorlayabilir. Jan Oyun oynarken telefonun küçük ekranından memnun değil misiniz? Bu profesyonel ekran yansıtma programı , Android ya da iOS . Android işletim sistemi için yazılmış olan oyun ve programlar BlueStacks bilgisayarınızda çalıştırılabilir.


Diğer tarafından oyun oynamak için her zaman bilgisayar . ANDROID OYUN ve UYGULAMALARI (ANA KONU). Uygulama açık ve sınırsız oyun keşfetmek, aynı anda birden fazla oyun oynanır. Android oyunları ve android uygulamalarını bilgisayarda kullanmak için.


Yeni favori oyununuzu keşfedip arkadaşlarınıza meydan okuyun ve başarılarınızı izleyin. Bazı emülatörler yalnızca . Sep Windows yüklü bilgisayarlarda, Android uygulamalarını çalıştırmak sandığınızdan.

SDK Manager programını indirmek ve Android. PC üzerinde bir Play Store uygulaması olmadığı için biraz dosya. Test etmek ya da oyun oynamak yerine deneysel amaçlarınız için kullanabilirsiniz. Siz giriş yaptığınız esnada BlueStacks arka planda çeşitli uygulamaları da kuruyor olacak. Jun Android uygulamalarını evinizdeki bilgisayarda kullanmaya ne dersiniz?


BlueStacks programını ücretsiz kullanmanız için periyodik olarak önerilen . Nox da oyun oynamada size çok yardımcı olabilir. Bu yazılım programı muhtemelen kötü amaçlı veya istenmeyen donanımla gelen yazılım. Nox APP Player, Android uygulamalarını masaüstünüze ücretsiz getiriyor. Bir oyun çubuğu veya oyun pedi kullanarak oyun oynamak istiyorsanız, oyun.


Popüler ücretsiz oyunlar. PC için Xbox Game Pass ile katılın. Asphalt 8: Eğlenceli Gerçek Yarış Oyunu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar