6 Şubat 2018 Salı

Iphone güncelleme sorunu

OS güncelleme ve geri yükleme hatalarını nasıl gidereceğinizi öğrenin. Aşağıdaki hatalardan birini görüyorsanız bir donanım sorunu yaşıyor . Süresi parolasını girmeden eklenmesine izin veren bir sorunu giderir . Apple eski model telefonları için geçtiğimiz aylarda güncelleme yayınlamıştı. Bu güncelleme ile birlikte GPS hatalarının giderildiğini belirten .

Bu yazımızda son zamanlarda ortaya çıkan yazılım güncellemesi yaparken yaşanan güncelleme yapmama sorununu ele alıyoruz. Herkese merhaba, Uzun zamandır düşündüğüm ve planladığım, teknolojiyi sadece ilgilenenlere değil, bütün. Zım kafayı yedi uygulamaya giriyorum atıyor geri Safari geziyorum cihaZım . Sorunu daraltmak için, farklı ekipmanlar deneyebilirsiniz:. Sorunları haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Sistemde yaşanan tüm sorunları bu güncelleme ile çözen Apple, . IOS yükseltme sorunları gidermek için çözümleri kontrol edelim.


Bugün bir değişiklik zamanı geldiğini düşünerek 11.

Güncelleme sorunları mı yaşıyorsunuz? PadOS sürümüne güncelleme yapmaya çalışırken bu yükleme sorunları ve hatalarıyla . Aynı ağı kullanarak aygıtınızı güncellemeyi deneyin. Hâlâ bu mesajlardan birini görüyorsanız aygıtınızı başka bir ağ kullanarak güncellemeyi deneyin. Cihazıma ios güncellemesi geldi 9. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür . ISO ve Android telefonlar kullanıcısına daha iyi hizmet verebilmek amacıyla güncelleme almaktadır. Hangi Apple ürününü kullanırsanız kullanın mutlaka Apple . Yapılan her sistem güncellemesi bir takım . Yeni güncellemeden sonra cihazınızda donma , kapanma , açılmama gibi problemleriniz oluştu ise bizimle iletişime geçerek onarım işlemi . Sorun burada başlıyor, bende güncelleme gözükmüyor.


Servise yolladım pili değişti yazılım içinşifremi istedikleri için geri aldım. Sonra güncelleme uyarıları gelmeye başladı. Yine de Apple bu sorunu çözmek için yeni güncellemeler yayınlamak . OS yenilikler neler?


OS yüklenirken bir hata oluştu veya güncelleme tamamlanmıyor ise, çözümü.

Telefon güncelleme yaparken yarıda kalıyor. Windows Başlat Menüsü Açılmıyor Kayboldu Çalışmıyor Sorunu Çözümü Nasıl. VoLTE teknolojisi ses aramalarının LTE şebekesi üzerinden yapılmasını sağlayan arama teknolojisidir. Cep ile kolayca yapabileceğiniz işlemlere göz atın. Tüm Sorularınızı Yanıtlıyoruz!


You will have to wait for one more day to savour the all-new experience. Bu çözümler iOS cihazınızla ilgili çok çeşitli sorunları çözmenizi sağlayabilir. Bu adımda cihazınızı güncellemeyi veya geri yüklemeyi seçebilirsiniz. OS ile birlikte kullanıcıların en çok sıkıntı yaşadığı performans sorunu da.


Season Star Scout Underway! Domain satın alma süreci artık çok daha kolay ve profesyonel! Domain lideri İsim Tescil ile alan adlarını jet hızıyla ve en iyi fiyatla kaydedin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar