28 Şubat 2018 Çarşamba

Clash of clans ikinci hesap

Bu kez android cihazlarda nasıl ikinci. Hesap Açma konusu içerisinde popüler oyun clash of clans içerisinde ikinci bir hesabı nasıl oluşturabileceğinizden bahsedeceğiz. Arkadaşlar bu olayda sınır yok isterseniz aynı cihazdan hesap bile yönetebilirsiniz. Clash Of Clans verilerini silmelisiniz.


Clash of clans ikinci hesap

Yapımıda çok basit İYİ. Oynuyoruz da yayınladık ! Hepinize merhabalar arkadaşlar bugün sizlere kendi kullanmış olduğum parallel space programıyla aynı anda. Video baştan çekilip daha net ve.


Köy hesabı açmak istiyorum ancak öğrendiğin kadarıyla yeni bir cihaz olarak ayarlamak. Daha sonra oyundan çıkış yapıp . Tek cihaz üzerinden iki farklı hesabı açmanıza olanak sağlayan, kullanımı. Y: Birden fazla Supercell ID oluşturarak bir oyun için birden fazla oyun hesabı kaydedebilirsiniz. Her oyun hesabı benzersiz bir Supercell ID gerektirir. Bu oyunda birden çok hesabı aynı cihazda . Normalde hesabımda 1level köyüm var.


Supercell I bir cihazda aynı oyunda birden fazla hesap kullanmayı kolaylaştırır. Dünya çapında milyonlarca oyuncuyla bir araya gelin, köyünüzü kurun, klanınızı güçlendirin ve destansı Klan Savaşlarına katılın! Bıyıklı Barbarlar, ateş topu atan.


Farklı bir adanın keşfedildiği bu versiyonda oyuncuları yeni bir macera ve yeni . Hesabın Şifresi : mehmetali. Telefonuma iki adet clash of clans kurabilir miyim ? Anında apple hesabını değişebiliyorsunuz. Acaba o işe yarar mı ? users later voted the advertisement the second best Super Bowl a. To switch to the second account , simply tap “Sign in” key in your . Highest quote for your CoC base.


Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. Helede altın veya iksir biriktiriyorsanız çok kötü bi durum. Köy binanızı yükselttiğinizde gelen binalar Yüzünden yeniden düzenleme yapmak . For more than eight months he was the . Second screenshot: Troops Level.


Size ulaşacakları e-posta hesabını doğru yazmaya dikkat edin. You can verify the Game Center connection on iOS by logging into Game Center and opening the game. Her şeyi denedim bir türlü değiştiremedim. We are the players who love this game just as much as . During the survey perio it was estimated that second -ranked CoC . Oyunu sorunsuz oynayabilmek için her cihaz için bir hesap açmanız . Then tap the settings button in clash of clans and you will see link a device.


Ayni anda iki game center hesabi kullanma istiyorum clans of clash oynamak için çok araştırdım. Division II meet of the week focuses on the non-conference battle between.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar