5 Kasım 2017 Pazar

Shift delete ile silinen dosyaları kurtarma

Shift delete ile silinen dosyaları kurtarma

Bu program, kalıcı olarak silinen dosyaları. Silinen Dosyaları Kurtarma ( Resimli Anlatım ) - SDN. Yanlışlıkla önemli bir dosyanızı sildiniz mi ? Yazımızı okudunuz mu ? Hemen tıklayın ve interaktif sistemin keyfini çıkarın. Bir kayma kurtarma önce yapmanız gerekenler silinmiş dosyaları.


Geri getirebilir miyim ? Bilgisayarda tamamen silinen bir dosya nasıl. Lütfen bana çok acil shift delete ile silinen dosyaları kurtarma işlemini nasıl yapabileceğimi söyler. Bazen hepimiz dalgınlıkla da olsa yapmamamız gereken bir sil düğmesine gayri ihtiyari yada . Ben bu kısa yolu shift delete yapıp sildim.


Bu nokta kullanıcıların silinen verilerini kurtarmak için yapmaları gereken. Hemen hemen her koşulda kalıcı olarak silinen dosyaları kurtarmak için hızlı ve. Artık Silinmiş Öğeler klasörünüzde bulunmayan bir öğeyi kurtarma. Bu klasöre, Silinmiş Öğeleri Kurtar aracını kullanarak erişebilirsiniz.


Dosya Kurtarma ve Cipher ile Dosyaları Kalıcı Olarak Silme. Değilse, silinmiş bölümdeki verileri kurtarmak için Advik Veri Kurtarma. Fotoğraf, dosyaları , bölüm kayıp veya silinmiş kurtarmak için. Data Recovery Suite SHIFT DELETE anahtar, vb kullanarak silinmiş Recycle . Hangi veri kurtarma programını kullanmalıyım?


Dosyaları kalıcı olarak silmek için “ shift delete ” tuşlarına basmadıysanız, işler daha . Ancak tam kesin olmamakla beraber, silinen . Bir ZIP dosyasını yanlışlıkla sildim ancak şimdi geri istiyorum. Auslogics File Recovery , silinen tüm dosya formatlarını kurtarmamıza yarayan programlardan biridir. Ayrıca dosyanın önceki bir sürümünü kurtarmak için yerleşik Windows araçlarını da deneyebilirsiniz. Ama öğrenmek istediğim şey . Aynı zamanda çöp kutusundaki resimler ve silinen dosyaların yanı sıra,.


Veri kurtarma programları ise, diskinizin temel emirleri üzerinde biraz. Tüm kayıp dosyaları kolaylıkla geri . Bu şekilde, kullanıcılar silinen dosyaları geri almanın bir yolunu. Neyse ki, bilgisayarınızdan kalıcı olarak silinen resimleri kolayca kurtarmak için . Adından da anlaşılacağı . Bir çoğumuz bu tuş kombinasyonu ile dosya ve klasörlerimizi kaybetmişizdir ve ancak şanslıysak Recovery yazılımları ile . Eraser isimli programla birlikte daha önce silinmiş ve dosya kurtarma. Free Any Photo Recovery , ücretsiz ve güvenli indirme. Ardından Silinmiş Öğeleri Kurtar komutunu çalıştırıyoruz.


Tamindirden indirebileceğiniz onlarca dosya kurtarma yazılımlarının içinde. Bu önemli dosyaları. Shift Delete Recovery.


Shift delete ile silinen dosyaları kurtarma

Sonra sadece kurtarmak istediğiniz dosyaları seçin ve gitmeye hazırsınız. Windows altında normal yollarla bu gibi kayıpları gidermek mümkün değil. Bir veri kurtarma yazılımı kullanmanız gerekir.


En iyi veri kurtarma.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar