20 Kasım 2017 Pazartesi

Android silinmeyen uygulamaları silme

Jun Akıllı telefonunuzdaki gereksiz uygulamaları bir program yüklemeden birkaç dakika içinde kaldırabileceksiniz. Android işletim sistemini . Peki ya silmek istediğiniz uygulamayı siz yüklemediyseniz ve. Bi uygulama yükledim silinmiyor nasıl yapıcam lütfen yardım edinin! Bu uygulamaların kimisi arka . Telefonunuzda bulunan sistem uygulamalarını kaldırabilirsiniz. Sistem uygulamalarını kaldırmanın . Tabi yüklemek kolay ama bazen yüklediğiniz.


Tüm android cihazlarda işinize yaramayan sizi rahatsız eden sistem uygulamalarını yada silinmeyen uygulamaları silmeyi açıkladım yapılışı basit ve kolaydır. Dipnot: Bu yöntem ile devre dışı bıraktığınız uygulamalar telefonunuzdan silinmemektedir. ADET GEREKSIZ UYGULAMA VE SERVİS LİSTESİ ROOTSUZ OLARAK.


Yada ADB ile OEM kilit sistemini silebilir yada kaldırabılırmiyim? Dosya veya klasörü nasıl silebilirim? Yüklenmiş bir uygulamayı silmek için. Bunun nedeni sağlayıcınızın size o hakkı tanımamasıdır. Apr Telefonda kendiliğinden olan uygulamalar silinse bir şey olur mu?


Android silinmeyen uygulamaları silme

May Telefonda yüklü gelen kaldırılamayan gereksiz uygulamaları kaldırma (Root istemez). Belki çoğu kişi telefonun ömrü boyunca bu uygulamaları bir kere bile açmamıştır. Silmek için root atman gerek.


Bu nedenle telefonda. Oct android silinmeyen uygulamaları silme rootsuz hakkında kuumblog tarafından yazılan gönderiler. Tamamen kaldırma işlemini ancak root erişimi gibi daha gelişmiş. Jul Tagged android root uygulama silme , android uygulama kaldırma , android.


Android silinmeyen uygulamaları silme

Jun Tüm uygulamalar ve programlar için onarım veya değiştirme seçeneklerini görmeyeceğinizi unutmayın. Hiç başınıza gelmedi. Burada silmek istediğimiz uygulamaları seçip alttaki kırmızı şeritteki Kaldır . Uygulamaları ve programları kaldırma. Jun Size android cihazlarda silinemeyen uygulamalar silmeyi gretecegim ltfen like butonuna bas.


Samsung, LG, HTC, Huawei Silinmeyen. Bütün uygulamaları listeleme com. Bu yazımda sizlere Xiaomi telefonlarda rootsuz uygulama kaldırma nasıl yapılır kısaca onu göstereceğim. GOOGLE UYARIYOR: ANDROID TELEFONLARDAN SİLİNMESİ GEREKEN.


Bazı uygulamalar vardır. Windows arama çubuğuna regedit yazarak kayıt defteri uygulamasını çalıştırın. Windows işletim sistemlerinde silinmeyen programları kaldırma işleminde uygulanacak . Ve uygulamayı silmeye çalışırsanız size hata veriyor ? Bildiğiniz gibi turkcell yetkili bayilerinden alınan telefonlarda turkcellin kendi uygulamaları oluyor ve sistem uygulaması gibi silinmiyor. Bu sefer telefonlardan hemen silinmesi gereken iki yeni uygulama bulunmuş durumda. Bu açıdan kesin olarak silmek gerekiyor.


Mar Whatsapp uygulamasını silmek isteyip nasıl sileceğini bilmeyenler buraya! Jan İstemediğiniz uygulamaları silmek ile sorun mu yaşıyorsunuz ? Hesabınızı WhatsApp uygulamasının içinden silebilirsiniz. Hesap silme işleminin geri dönüşü yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar