22 Kasım 2017 Çarşamba

Ayakkabı tasarım oyunu

Tıpkı bir ünlü ayakkabı tasarımcısı gibi yepyeni ve kendi tarzınıza uygun bir ayakkabı tasarlayabilmek için bu oyun sizlerin işine yarıyacaktır. Ayakkabını tasarla oyununda istediğiniz çeşit desen ve renklerde kendi ayakkabı stilini yaratabilirsin. Oyun yüklendiğinde hemen ilerleyici tuşlar yardımı ile . Puanlı ayakkabı tasarlama oyunu ile ayrı gece için ayakkabı belirleyin.


Bu ayakkabıların içini ve dışını kendi zevkinize göre boyayın.

Ayakkabı Tasarımcısı oyununu ücretsiz çevrimiçi oynayın! Bu yoğun tasarımcının üzerinde çalışacağı bir sürü proje var. Hatta resmini kopyalayıp arkadaşlarınıza kendi tasarımınızı gösterin. En güzel tasarımı yapmak için elinizden geleni yapın.


Kiralık aşk dizisini izlerken ayakkabı tasarımcısı olmaya karar verenler için güzel bir oyunumuz var. Monster High tarzında bir ayakkabı oluşturulmak için yapılmış bu oyundan size merhaba. En sevilen kız oyunları arasında bulunan ayakkabı tasarımı oyunu ile günlük ayakkabı tasarımı yapmaya varmısın tatlım?


Kışlık ayakkabı ihtiyacınızı gidermek için birçok ayakkabı modeline bakıyorsunuz, araştırıyorsunuz.

Daha sonra bu ayakkabıyı renklendirin ve süsleyiniz. Eğlenceler oyun oyna. Yüksek stil ayakkabı tasarımcısı , Makyaj oyunları, ilgili oyunlar ve güncelleri online oyna. Takvim günlerinde kendinizi deneyerek ist. Yine muhteşem bir oyun olan Ellie Ayakkabı . Kış ayakkabı tasarımı oyununda kışın dışarıya çıkarken giyilebilecek bir bayan ayakkabısı tasarlayacaksınız.


Barbie için birbirinden güzel . Kız Oyunları - Giysi Giydirme Oyunları sayfasından diğer oyunlara göz atabilirsiniz. Güzel prensesimiz kendisine yeni v. Bu oyunumuzda ayakkabılarınızı en güzel şekilde süslemeye çalışın. Oyunu indirmek için ayakkabı tasarım. Farklı hem spor hem klasik modeller çıkarıp kendisine özel bir tasarım yapmayı planlıyor. Hepiniz ayakkabı satan . Bu oyunda en güzel ayakkabayı tasarlamak için çok uğraşmanıza gerek yok.


Senin görevin oyundaki kıza yardım etmektir, büyük bir defile davet aldı ve belirli bir çift ayakkabı tasarlaması . Nike ile iş birliğin başlıyor.

En eğlenceli tasarım ve boyama oyunlarını sizlere sunmaya devam ediyoruz. Kim Kardashian, kendisine güzel bir ayakkabı tasarım atolyesi açtı ve sıradışı ayakkabı tasarımları yapmaya başladı. Giysi ve ayakkabı tasarlama oyunların gerçek hayranları için! Yarışma Amacı: İstanbul Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği . Moda fikirlerinizi bu ayakkabı tasarımı giydirme oyunu ile gerçekleştirin!


Spor ayakkabısını en güzel şekilde tasarla , iyi eğlenceler. After effects 3d indir. Hayalinizdeki hello kitty li ayakkabıyı tasarlamak için tasarım merkezi sizi bekliyor. Play Draculaura Flies To Paris Games Free on Princessgames.


We offer the Best Princess Games for you here on Princessgames. New Games are added . Meslek derslerinin birikimleriyle bilgisayar destekli tasarım ve modern üretim yöntemleriyle ayakkabı imalatını ve montajını yapabilen ayakkabı tasarım ve üretim . Herhangi bir can sıkıcı Reklam olmadan ücretsiz tarayıcınızda tam ekran .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar