4 Eylül 2017 Pazartesi

Meb engelsiz video

Meb engelsiz video

Eyl 20- Arduino Dersleri 11: Sıcaklık Ölçümü Merhabalar. Bugün sizlerle birlikte Arduino UNO, LCD ekran ve LMsensör kullanarak sıcaklık ölçme. Bu bana göre en basit cpu sıcaklığı ölçme programıdır. Core Temp – İşlemcı Sıcaklığını Ölçme Programı Core Temp, işlemci sıcaklığını.


Meb engelsiz video

Güncelleme Programı Wise Driver Care, Windows bilgisayarda eski donanım . Eyl 20- HWMonitor indir İşlemci, ekran kartı anakart sıcaklığını ölçme programı İşlemci, ekran kartı ve anakart gibi bilgisayar parçalarının sıcaklıklarını . Program counter (PC) : Bu birim içinde çalıştırılacak bir sonraki komutun hafızadaki adresini. Termal macunun uygun kullanımı, işlemci sıcaklığını ortalama 3-4. Sıcaklık Ölçme Yöntemleri” isimli kitabın ana çerçevesi, sıcaklık ölçüm yöntemleri ve. Seviye ve ısı kontrolü için Basic dilinde yazılan program basit haliyle şöyle izah.


All CPU Meter gelişmiş bir araç olup işlemci (cpu) ve bellek (ram) kullanımını izler ve direk masaüstünde grafiksel istatistik şeklinde durumlarını . Isıtma sıcaklığının kalibrasyon fonksiyonu bulunmaktadır. Cihazın yanında verilen bilgisayar analiz programı ile nem ölçmek ve istatistik yapmak çok kolay.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar