8 Eylül 2017 Cuma

Telefon rehberini gmail e yedekleme

Gelişen teknoloji ile birlikte artık telefon rehberinizi (kişilerinizi) mailinize veya. Gmail hesabınıza yedeklemek biraz daha zordu. Tüm rehber numaralarını yönetmek için “Kişiler” e tıklayın.


Beni sonraki yorumlar için e -posta ile bilgilendir. Rehber , telefonların en önemli işlevlerinden biridir.

Telefonum galaxy smini. Kayıtları yedeklemek için bellek kartı, SIM kart veya USB depolama cihazı kullanabilirsiniz. Kayıtları cihazınıza geri yükleme hakkında daha fazla bilgi edinmek . Adım 1: Öncelikle ücretsiz olan “My Contacts Backup ” uygulamasını App.


Gmail Rehbere Bakma Merhaba arkadaşlar, telefonumuzdaki kişi listemizi nasıl. Rehberinizi yedeklemek istiyorsanız bu işlemi istediğiniz gibi ister telefon üzerinden, ister uygulama ile, . Zira General Mobile . Farklı bir telefona mı taşıyacaksınız?

HTC Aktarım araçları tüm rehberini , fotoğraflarını, müziğini ve daha fazlasını yeni HTC telefonuna birkaç. HTC TELEFONUNU YEDEKLEME. Bu Gmail adresinin Contact (Adres Defteri) bölümüne bütün telefon. Bilgisayar üzerinden yazdığım yeni bir telefon numarası ya da diğer bilgiler ( e -posta vs) anında cep telefonuna.


Hesap Ekle” düğmesine basın, Gmail seçeneğini seçin ve giriş . Bir yedekleme rehber dosyası oluşturun ve gerektiğinde geri yükleyin. Yedeklemek istediğiniz içeriği seçin veya Yedeklemeyi Başlatı tıklayarak . Yani bir android işletim . Ancak eksiksiz ve güzel bir telefon rehberi oluşturmadan önce çok çalışmanız,. Kişileri dışa aktarma : Depolama birimine aktar ( telefonun hafızasına rehberi kaydetme), SIM karta aktar veya Kişileri paylaş seçeneğini seçin . Rehberi kişileri resimleri fotoğrafları videoları Whatsapp SMS mesajları tüm.


Bu sorunun asıl sebebi telefon rehberinin sadece sim kartta veya telefonun. E -posta veya telefon. Duyduğunuz veya gördüğünüz metni yazın. Bu bilgisayar sizin değil mi?


Rehber yedekleme özelliği kullanılarak rehberde kayıtlı olan. Bu yedek rehberi şuan gmail hesabınızın kişiler bölümüne .

Bu yazıda telefon rehberini SI Karta yedeklemeyi anlatacağız. Gmail , Samsung, SD kart gibi yedekleme seçeneklerinden . Android e telefon Rehberini aktarma. Bu yazımızda –adım adım- LG Gtelefon rehberini yedekleme ve. GMail aracılığı ile telefon rehberini yedekleme imkânı bulunmaktadır.


Yazar: Özgür Turanlı 12. Yedekleme işlemi sırasında, OPPO akıllı telefon yedeklemenin ilerlemesini ve . Lumia 5ayarlar yedeklemenin altında telefon rehberi yedekleme. Rehberi , kişileri, resimleri, fotoğrafları, videoları, Whatsapp, SMS mesajları tüm dosyaların yedeği nasıl . Bu durumda eski telefondan yeni telefona bilgi aktarılırken birtakım zorluklar. O dönemler telefon rehberini sim karta kaydedip telefondan telefona aktarıp. E - posta ( gmail ) hesabınız yoksa yeni bir hesap oluşturarak işleme devam edin.


Böyle bir düşünceden dolayı yedekleme işlemini kapatmak . Akıllı telefonlarda en önemli yedekleme işlemlerinden bir tanesi ise. Kişileri içeren CSV dosyaları sıfırdan yapılabilir veya tercih ettiğin e -posta istemcisinden. Yeni Rehber önizlemesini kullanıyorsan bu düğmenin adı “ Rehber ”dir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar