12 Eylül 2017 Salı

Android uygulama güncelleme

Android uygulama güncelleme

Jan Yapılacak olan android telefonlarda uygulama güncelleme işlemleri, manuel ya da otomatik olarak halledilebilmektedir. Telefonlara indirilen . Android ve iOS tabanlı cihazlarda farklı otomatik . Bunlardan birisi de kullanıcıların uygulama içerisinden . Ancak bugün bu bildirimlerin bilerek durdurulduğu açıklandı. Dec Olumlu tepki almak için güncellemeleri aşamalı olarak yayınlama. Ama sürüm kodunuz zaten mevcut olduğundan . Uygulama güncellemenizin tam olarak ne zaman hayata . Otomatik güncellemeleri açmak . Sizin sorununuz yukarıda . Pinterest uygulamasını güncelleyebilirsiniz. Aşağıdaki adımları takip edelim.


Android uygulama güncelleme

Lenovo System Update, en yeni sürücüleri, BIOS ve diğer uygulamaları bulma ve. APK uygulamalarını otomatik güncelleyebileceğiniz bu yeni uygulamayı APK dosyası olarak telefonunuza . Huawei telefonumu nasıl güncelleyebilirim? Cihazınızda, güncelleme öncesinde yüklü olan uygulamalar bir önceki işletim . Er ya da geç güncellemeleri olan uygulamalar güncellemek isteyecektir. Ayrıca uygulamalara girebilir ve varsa otomatik güncellemeyi seçebilirsiniz. Jul İnstagram güncelleme gelmeme sorunu son dönemlerde karşımıza.


Aynı zaman da bazı güncelleştirmelerin yüklenmemesi durumunda uygulama. Bu sebeple android instagram güncelleme gelmiyor sorunu oldukça . HTC Desire 7, güncellemeleri denetleyip, yeni bir güncelleme olduğunda size. Dilerseniz bu özelliği kapatabilir uygulamaları manuel olarak güncelleyebilirsiniz. Dec Her güncelleme ile Spotify daha da iyi oluyor.


Android uygulama güncelleme

Her birini almayı şöyle garanti altına alırsın. Bir güncelleme olduğunda uygulamanın. Düzenli içerik güncelleme. Proje tahminen ne kadar sürer? Bu yeni bir uygulama mı?


Hangi hizmetlere ihtiyacın var? Programcıyla nasıl çalışmak istersin? Mobil cihazınızda Bölünmüş Ekran özelliğini kullanarak tek ekranda uygulamayı aynı anda kullanabilirsiniz. Ekran zaman sınırlarını ayarlayabilir, uygulama etkinliğini görüntüleyebilir, . Kaldırma işlemi, en yeni güncellemeyi kaldırır.


Android uygulama güncelleme

Arkadaşlar merhabalar. Ben telefonumdaki uygulamaları bilgisayar üzerinden güncellemek istiyorum. Böyle birşey mümkün müdür? Yardımlarınızı bekliyorum.


Meteorolojik Bilgiler Cebinizde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar