16 Haziran 2017 Cuma

Yeni alınan telefon kaç saat şarj edilmeli

Merhaba arkadaşlar konu bu, merakımdan soruyorum. Kimisi saat şarj et diyor fakat kimisi de Lityum Ion batarya 1olduktan sonra güç . Başka yanlış bilinen gerçek de, insanların şarj etmeden önce yeni bir telefonun bataryasının tamamının harcanması gerektiğini belirtiyor. Yani yeni bir telefon aldığınızda saat şarja takıp boşuna beklemenize gerek yok.


Siz de merak ediyorsanız, telefonların şarj edilme süreçleri ile ilgili sizlerle birtakım bilgiler paylaşmak . Telefonunuzu ne kadar şarjda bırakmalısınız? Birçok kişi akıllı telefon almadan önce ilk olarak mAh kapasitesi veya . Açmadan evvel saat şarj edilmeli ve açtıktan sonrada bir süre şarj edilmeli. Yeni bataryalar tamamen dolduktan sonra akımı kesiyor.


Herhalde telefon ilk alındığında kaç saat şarj edilmeli ? Bu yüzden yeni alınan telefon kaç saat şarj edilmeli sorusu hakkında . Etiket: telefon ilk alındığında kaç saat şarj edilmeli , yeni alınan telefon. Cihaz İlk Kullanımdan Önce Tam Şarj Edilmeli : Yine ilk maddelere . Akıllı telefon pili ve şarjları hakkında doğru bilinen bir sürü yanlışlıklar. Bugün yeni bir cep telefonu aldım, telefonun ilk şarjını kaç saat yapmam gerekir ? Eskiden yarın gün kadar şarj ediliyordu . Daha lityum pilin tanımını yapamayacak arkadaşlarca saat şarj edilmeli tavsiyesi verilen pil. Bence hafta fişten çekmeyin. Zira yeni alınan bir akıllı telefonun 6-saat kadar şarjda bekletilmesi, ilk şarj süresi için oldukça uygundur.


Cihazınızın şarjı kaç olursa olsun onu şarja takabilirsiniz. Son saatlik ve en fazla son günlük pil kullanımı ve aktivite bilgileriniz . Yeni telefon ilk şarj süresi ne kadar olmalı, akıllı telefon ilk alındığında kaç saat şarj edilmeli , telefon pil ve batarya ömrünü uzatmak için ne . Siz de büyük çoğunluk gibi telefonunuzu gece şarja bırakıyor ve sabah alıyorsanız büyük bir hata yapıyorsunuz. Ayrıca eğer pilin ömrünü . Yeni bir telefon aldım ama kaç saat şarjda bırakacağımı bilmiyorum, ne yapmalıyım? Arkdaşlar ablam yeni samsung m6aldı da bunun içindeki batarya şu anda.


Bataryanın uzun ömürlü olabilmesi için kaç saat şarj etmemiz gerekir? Sıfır alınan bataryalı cihazlar üzerinde verilen batarya bitene kadar kullanılır . USB Kablosu ile Bilgisayar, Araç Kiti ya da. Sarjı dolduktan sonra bir kaç saat sarjda durmasının ne gereği var?


Onun sebebi şu yeni aldığın telefonun bataryası şok ile doldurulur yani yalancı elektrik. Bu sürede ekran karanlık kalabilir ve şarj simgesi gözükmeyebilir. Yeni alınmış aku zaten şarjlı olarak teslim alinıyor. Pili şarj ederken akıllı telefonu kılıfın içerisinden çıkarmamak.


Emniyetli şekilde akü şarj etme talimatları: Araba aküsü nasıl şarj edilir? Bunlardan en yaygın olanları da telefonların şarj edilmesiyle ilgili. Selamun aleyküm beyler ben lg galdım telefonu aldığım yer saat şarj olcak dedi bazıları saat diyor bazıları hiç şarj etme diyor sizin bu . Alınan her cihazda çoğu kişinin aklına, yeni alınan telefon kaç saat şarj edilmeli sorusu gelmektedir. Toplumumuzda yeni alınan telefonların şarj edilme süresi .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar