16 Haziran 2017 Cuma

Ekran kartı sıcaklığı ölçme

Merhabalar herkese, Konuda da belirttiğim gibi işlemci ekran kartı ve diğer donanımlarımın sıcaklıklarını boşta ve oyun esnasında öğrenmek . Bu kısımda desteklenen bütün donanımların sıcaklık değerlerini bulabilirsiniz. CPU olanlar işlemci, GPU olanlar ekran kartı değerleridir. GPU Temp İndir - GPU Temp ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir ekran kartı sıcaklığı ölçme programıdır.


GPU-Z, ekran kartınız hakkında ayrıntılı birçok bilgiye ulaşmanızı sağlayan ücretsiz bir program.

GPU-Z ile ekran kartınızın adı-kod adı,. Bu ekran kartının sıcaklığını nasıl öğrenebilirim Denediğim programlar: Black box speccy ve aidata64deneme sür. Ekran Kartı ısısı Ölçer. Masaüstü Bilgisayarlar Forumu yayın ekran kartı sıcaklığı ne kadar olmalı - Masaüstü.


Evet arkadaşlar bu gü sizlerle gpu z isimli programı inceledik daha çok böyle videoların gelmesi için lütfen bize. Etiketler bilgisayar sıcaklık ölçme cpu sıcaklıkekran kartı sıcaklık gpu . Arkadaşlar iyi günler. Bilgisayar HWMonitor bileşenlerinin sıcaklığını ölçmek için program:.

Sensors sekmesini açın GPU Temperature seçeneğinden ekran kartı sıcaklık derecesini görebilirsiniz. Sıcaklık görüntüleme programları: işlemci, ekran kartı , disk. Tüm yük neredeyse işlemciye biner ve çok fazla ısınma . Bazı ekran kartları normalden . Eğer oyun bağımlısıysanız ve yüksek çözünürlük isteyen grafik programları ile uğraşıyorsanız.


Bu programlar oyun içinde genellikle sol üstte anlık olarak fps değerini, kullanılan işlemci ve ram miktarlarını veya işlemci, ekran kartı sıcaklıkları ile ilgili bilgiler . Kullandığınız ekran kartının ısısını ölçmek için GPU Temp programını . Bilgisayarın ekran kartı sıcaklığını kontrol etmek için MSI Afterburner isimli. BIOS tan kontrol etmektir farklı BIOS larda farklı isimler altında . Aidataprogramı ile ekran kartı ve işlemci sıcaklığıma bakıyorum işlemci ekran kartı derece görünüyor üç aşağı beş. Yalnız ekran kartı sıcaklığı boştamı yük altındamı?


Programın yanlış ölçme ihtimali olabilirmi ? Bugün, bir bilgisayarın sıcaklığını ölçmek için çok sayıda program vardır, bunlar . GPU Temp indir ile, Windows işletim sistemli sisteminizde kullanabilmeniz için hazırlanmış . Bazen ekran kartının ve işlemcinin ısınmasını izlemeniz gerekir. Gerekli fonksiyonları olan özel programların yardımı ile bunu yapmak en kolay yoldur. Test sırasında ekran kartının aşırı ısınmasını önlemek için, program izin verilen.

Ek PCI Express Kartı:. Sound Blaster Ses Kartı, Evet. IDE Kartı (RAID), Evet. Kamera kalibrasyonu fotogrametrik ölçmelerin yüksek doğruluka. FPS kriterlerinde karşılaştırma performans testlerini görmek için istenilen oyun kalitesi ayarlarını, ekran çözünürlüğünü, grafik kartını ve Işlemci . Everest programında size verilen ekran kartı sıcaklığı bilgisayar . CPU ve ekran kartı sıcaklığı - nasıl görünür?


Indir, program, sıcaklık ölçme , işlemci ve ekran kartı. Tüm hüküm ve okul ücretsiz indir. Atasözleri dostluk hakkında video indir.


GPU-Z programı bilgisayarınızda ki ekran kartınızın tüm bilgilerine detaylı olarak ve hızlı bir. Aslında bunun için bir çok program var ancak sadece ekran kartının sıcaklığını ölçmek istiyorsanız çok ayrıntılı programlara ihtiyacınız yok .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar