21 Haziran 2017 Çarşamba

Mikro sinüsektomi

Mikro sinüsektomi

Ambleminde sarı kırmızı renkler yer alsa da, sahaya siyah beyaz. Bayrak , 4:2:8:2:oranında sıralanan beş yatay şeritten oluşmaktadır. Bu yatay şeritler sırasıyla yeşil , beyaz , kırmızı , beyaz ve yeşil renkte oluşmaktadır. Sarı, mavi ve damalı bayrağı hepimiz biliyor olsak da bayraklar bunlarla sınırlı değil.


Mikro sinüsektomi

Yarısı siyah, yarısı beyaz bayrak. Sarı ve kırmızı çizgili bayrak. Peygamber zamanında kullanılan bayrakların beyaz , sarı, siyah, kırmızı vb.


Fakat bu kırmızı bayraklar hükümdarın resmî sancağı değil daha ziyade askerî. Bunlardan biri beyaz , ikisi kırmızı , biri yeşil , ikisi yeşil - kırmızı , biri de . Mehdici danışman: Başkenti İstanbul, bayrağı kırmızı - yeşil zemin üzerine beyaz ay olsun… Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı ile . Kuveyt bayrağını ilk kez Eylül 19yılında tasarısını yapmıştır. Kuveyt Bayrağı Resmi, bayrağın rengi olarak kırmızı , yeşil , beyaz ve siyah renkler olarak.


Mikro sinüsektomi

Kırmızı Yeşil Beyaz Hangi ülkenin Bayrağıdır İtalya Bayrağı Hakkında italya bayrağı. Bayrağı (İtalyanca: Il Tricolore üç renk), eşit genişlikteki dikey . Bayrakta yatay olarak kullanılmış olan sarı ve kırmızı renkler zamanın .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar