30 Mart 2017 Perşembe

Metin2 ejderha

Bu odaya girebilmek için,her oyuncu için 3 . Yükseltme Nesnesi x. Bilinmeyen bir bitki. Yumurtaya sağ tık ile . Arkadaşlar metinleri hazırlayıp slotları çekip kesmedim. Direk girdiğim gibi daldım ve ejder totalde görev. EJDERİ KESMEK BİZE KALDI. Bonusa ek Site Bonusu da bizden kazan!


Sitesine kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapınız. EP AL tuşuna basınız. Bugün sizlere metinoyununun kesilirken en zevk alınan , saatlerce.


Oyun, Mavi ejderha ve Blog hakkında daha fazla fikir görün. Uzun bir zaman önce hesabımda kullandığım kartımla yaptığım oyunda ejderha. Mavi çelik dönüştürmeye yarar ejderha pençesi ve puşu. Dönüşüm de adet pul ve adet ejderha pençesi ister. Bilgi: Bu bölgeye seviye ve üzeri oyuncular ışınlanabilirler.


Metin2 ejderha

Bölgede bulunan köy ve . METİNTURKEY YENİ SERVER MI GELİYOR ? Bu sefer çok farklı bir konu ile sizlerleyiz tekrardan arkadaşlar. Biraz garip gelebilir sizlere en başta ancak . Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Oyun tablosunda pencerenin sol alt kenarında dönen bir para göreceksin. Gameforge tarafından . Silah olarak her zaman için Silah olarak her zaman için Kurtuluş Yelpazesini tercih ediceğiz.


Her ikisine de getireceğimiz efsunlar aynı olacağından tek konu olarak incelemek istedim. Mitsi simyalar ilk olarak ile 6 . Ucuz ve Hızlı metinep kodu al nesne marketten istedigini hemen satın al. Loncaların aktif olmasını sağlamasıyla bereber güzel . Fiyat ve özelliklerini inceleyin, güvenle satın alın. Puan, 25 Satın Al. Sadece nesne marketinden EP karşılığında . Ejder Parası, E-pin Kodu, 30.


Metin2 ejderha

Zırhlarınızı Seon-Pyeong dönüştürecektir. Bu özel takılar sayesinde daha fazla savunma saldırı gibi özellikler kazanmanız mümkündür. Satisfaction Guaranteed.


Beran setaou kodu, Beran setaou Mavi ejderha kodu. Unknown zaman: 03:02. Hiç yorum yok: Yorum Gönder. Sitenin isim hakları, içeriği, şablonu, tasarımı ve . Metin2Turkuaz tarafından kodlanmıştır. Merhaba arkadaslar metinOyununda kullanabileceginiz dll efsun bot.


Metin2 ejderha

Belirttiğiniz sayıda mesajı siler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar