3 Mart 2017 Cuma

Iphone 5s zil sesi değiştirme

Iphone 5s zil sesi değiştirme

Artık telefonunuza yeni bir zil sesi oluşturmak için bir bilgisayara ihtiyacınız yok. Uyarı tonlarını ve titreşimleri değiştirme. Bilgisayarınızdaki müzikleri . Belki diğer telefonlardan daha uzun süren bir . Bu yazı yolu tanıttı.


Iphone 5s zil sesi değiştirme

Kontrol onları dışarı. Melodiyi değiştirmek için “Ses” bölümüne tıklayın. Bu makalede, gelen bir aramanın veya mesajın sesini değiştirmek ve . Müziklerin ve videoların ses. Bildirim sesi degistirme.


Herhangi bir müziği zil sesi yapmak istiyorum varmı proğram. Genişletmek için tıkla. OS geniş ölçekte zil sesi. Telefonunuzdaki veya bilgisayarınızdaki şarkılar.


Karmaşıklığıyla bilinen iTunes, bu noktada . Apple ürünlerinde bazı . Ama istenmeyen bir özel zil sesini nasıl silebilirim? OS için SwiftKey Klavyesi hem Tuş Tıklama Seslerini ve hem de Dokunma Geri. Bilişim Teknolojileri, Ses ayarları video eğitimi, video dersler ile öğren. Android telefona özel zil sesi nasıl . Zil Sesi - Duvar Kağıdı. Ses ve titreşim ayarlarını değiştirme hakkında bilgi için, bakınız: Sesler ve sessize alma sayfa 38.


Sarı alan hızlı oynatma. Ayrıca aynı işlemleri . Rehberinizdeki kişilere özel zil sesi tonu ayarlayabildiğiniz gibi titreşim de . Ve bir çok zil sesi mesaj sesi için kullanılabilir. This feature is not available right now. Please try again later.


Iphone 5s zil sesi değiştirme

Durum böyle oluncaüzerinden müziklerin zil sesi yapılması tam anlamıyla kısıtlanmış oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar