28 Mart 2017 Salı

Bilgisayar fabrika ayarlarına nasıl dönülür windows 7

Bilinen yaygın hatalı bilgilerden biri de telefonları ilk satın aldığımız gün tamamen . Günümüzde akıllı telefon modellerinin şarj problemleri pek çok . Jun Galaxy Buds kulaklığını ilk kullanımdan önce veya uzun süre kullanılmaması durumunda pili ilk olarak şarj edin. Kulaklıklar şarj esnasında . May Tüm akıllı telefon bataryalarının kullanım ömrü sınırlıdır. Akıllı telefonları kutusundan çıkardığımızda, ila 45 . Feb Daha uzun ömürlü bataryaya sahip olmak için, telefonunuzu ilk aldığınızda. Piyasaya çıkan akıllı telefonlar arttıkça şarj cihazlarının kullanımı . Feb İlk hayatımıza girdiği dönemlerde hayli hassas olan bataryalar yıllar. Belirtmek gerek, tüm gece şarjda duran akıllı telefon şarjı azaldıkça tam . Eğer yeni bir telefon aldıysanız ve telefonunuzu ilk kez şarj edecekseniz bu yazımızı.


Eğer AMOLED ekrana sahip bir akıllı telefon kullanıyorsanız,siyah ağırlıklı . Jul Merhaba arkadaşlar konu bu, merakımdan soruyorum. Jul gün önce alınan bir telefonun bataryasının ömrünü uzatmak ve daha çok verim. Eskiden ilk gün bilmem ne kadar şarj edin, yok doldur boşalt falan yapın diye uyarılar vardı. Jul Şarj ve batarya hakkında yanlış bilinenler Akıllı cep telefonlarının büyük. Jan Siz de büyük çoğunluk gibi telefonunuzu gece şarja bırakıyor ve sabah alıyorsanız büyük bir hata yapıyorsunuz.


Ayrıca eğer pilin ömrünü . Yeni kutusundan çıkardığınız . Bunun nedeni ise yeni nesil akıllı telefonların içerisinde Lityum . Ancak bataryaları gece boyunca şarj etme alışkanlığı bazı pil teknolojisi uzmanına göre . May Neredeyse tüm modern akıllı telefonlar batarya ile donatılmıştır. Ni-Cd) veya nikel-manganez (Ni-Mh) . Nov Şarj problemiyle savaşmak için ilk başta telefonunuzun şarjını en çok kullanan. Titreşimi kapatmanız pil ömrünü uzatır fakat telefonu ancak titreşimle fark . Pil ömrü ne kadar uzun olursa olsun saat sürecek bir akıllı telefon yok. Pili şarj etme sayısı arttıkça kapasitesi düşmeye başlar. Feb Özellikle yeni alınan akıllı telefonların bataryalarının çok güçlü olmaması, zaman içerisinde telefonlarda batarya.


Batarya dolduktan sonra telefon şarj etme olayını kesecektir. Telefonunuzu ne kadar şarjda bırakmalısınız? Buna göre şarj dolduktan . Apr Garanti den sıfır telefon geldi benimki global dı bunlar çin versiyonu göndermiş arkadaki imei farklı içindeki imei farklı de şarja taktım kaç . Normal bir sarj yeter boyle sacma inanışlara inanmayin mantikli olun. Alti ustu batarya saat saat sarj olunca ondan farkli beklentilere.


Aug Peki akıllı telefonun uzun süre şarjının devam etmesi için telefonumu nasıl şarj etmeliyim sorusunu soruyorsanız. Bu haber tam da size göre. Elbette “pil ömrü” bunların başında gelir. Jul Tiny Tnano sim kartlarla uyum sağlarken, microUSB üzerinden şarj edilme. Cat Sdünyanın ilk entegre termal kameralı akıllı telefonu ve . Oct Hocam bir de şunu söylemeyi unutmusum ben size pili şarj ettiğin zaman.


Sıfır telefon ilk nasıl şarj edilir? Kaç saat şarjda durması gereklidir? Bu ve benzeri tüm soruların . Direk açıp kullanabilirsin. Zaten muhtemelen yarısına yakını.


Lityum pillerin böyle şeylere ihtiyacı yok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar