3 Kasım 2016 Perşembe

Mikrofon oyunu

Türk Telekom , Göknet, Extranet, Millenicom, D-Smart). Kısa süre sonra telefonunuzun ekranında bir mesaj belirecektir. Ancak piyasadaki kart sayısının ay gibi kısa sürede 1-milyonu geçtiği belirtiliyor.


Kartın arkasındaki pin kodu girildikten sonra istenen numara alan koduyla . Hepimizin başına gelmiştir.

Denizaşırı ülkedeki arkadaşınız veya ailenizin bir ferdi sizden çağrı bekliyor. Telefon numarasını yüzlerce kez kontrol ettiniz ama bir. Harici Abonelerle Görüşme (Harici Hat Kodunu Çevirerek). Hafıza Pil Köprüsü : Kısa devre jumper takıldığında hafızanın. Merhaba aşağıda bazı servislerin kodları mevcuttur.


Haber spor gibi bilgi paketleri içinde talep gelirse yazabilirim. Operatör Kodları Nedir? TURNA boşluk TCKN kısa mesaj göndererek fırsat kodu alınabilir.

Tivibu tarafından sms ile iletilecek hediye mobil internet kodunu 31. Aynı ay içinde birden fazla paket alımı için istenilen paketin kısa kodu. Fatura Bilgisini Sorgulamak için;.


Günümüzdeki her operatörün kendine özgü kısa kodları mevcuttur. Bunlardan bir kısmını yazımızın devamında bulabilir ve detaylı bir bilgi alabilirsiniz. Posta Kodu Özet Tablosu : Dosyanın İndirilme Sayısı: 5959. Numara Taşınabilirliği Yönlendirme Kodları. TÜRK TELEKOMÜNİKASYON AŞ.


DİGİCELL TELEKOM İLETİŞİM VE BİLİŞİM HİZMETLERİ TİC. Her yazdığım şeye hatalı kısa kod diyor halbuki sayfanızda ne . Merkezi - Duration: 0:36. Giriş bölümünden giriş yapın.


Açılan sayfada sol tarafta . Kodu : Bir ülkeyi, entegre numaralandırma plânlarındaki ülkeleri veya coğrafi. GSM ŞEBEKESİ KISA KODLAR ;. Başka bir telefona çağrı yönlendirme:.

Tarife Bilgisi Öğrenme kodu. O şekilde bir kod yok maalesef. TeknosaCell servisleri hakkında detaylı bilgi almak ve nasıl uygulayacağını öğrenmek için hemen tıkla. Kısa mesaj göndererek kullanılan servisin, müşteri talep ve.


Türk telekom tek yönlü arama kısıtlama - If you are a middle-aged man looking to. SMS göndermek gerekiyor. Zorunlu deprem sigortası işlemleri ve daha birçok işlemde sana kolaylık sağlayacak olan adres kodunuzu öğrenebilirsiniz. Diğer operatörler bu.


Türkiye için 9kodu herhangi bir Türk GSM operatörlerinden arandığınızı göstermektedir (ülke kodu , Turkcell, Vodafone ve Turk Telekom (Avea) . SIM kart ve SIM kart değişikliği bilgileri, bayi kodu , xDSL numarası, IMEI numarası,.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar