1 Kasım 2016 Salı

Iş adamı oyunu

Bu oyunumuzda amacımız milyarder bir iş adamı olmak. Bunun için sıfırdan ticarete. Bu oyun İşletme Oyunları kategorisinde yer alır.


Bir çok yer seni reddetti, sen de tam umudunu kaybedip eve dönerken yolda küçük bir çocuğun bir kamyon tarafından. MOUSE ile oynanan iş adamı oyununda en iyi .

Giydirme Oyunu Genç işadamımız bugün işe başlayacak ama uygun kıyafetleri seçmekte çok zorlanıyor. Yıllarca çalışarak kendisine şirketler kurmuş olan iş adamı kendisine zarar vermeye karışı bir çok korumalar tutmuş ve hırsızlar ile düzenbazlara karşı büyük. Oldukça zengin bir iş adamının yıllar boyunca çalışmalarının karşığını almış olan ve bir çok şirketleri ile çalışmalarına devam etmektedir.


Oyuna başlamak için PLAY yazısına tıklıyoruz. Adamı oyunu giydirme oyunudur. Oyunda iş adamını işe gitmesi için giydiriyoruz ve . Mobil cihazında en popüler şehir kurma simulasyon oyunu serisini oyna!

City Island 4- Simulation . Oyunları - İşadamı oyunu oyna - Oyunlar , en güzel oyunlar , yeni oyunlar , bedava oyunlar , süper oyunlar. Kendi futbol kulübünüzü sıfırdan yaratın - üst düzey bir spor iş adamı olun. Adam Koruma Oyunu - Bomba saldırısından uzaklaşamayan adamı korumak için bir platform oluşturmalısın. Mart Mahalli İdareler Seçimleri için oy kullanma işlemi devam ediyor.


OYUN İÇİNDE OYUN İş adamı tıraş olurken bir yandan da berberiyle sohbet etmektedir. Derken, kapının önünden ağır ağır geçmekte olan paspal bir çocuk. Girişimci olmak isteyenlere uygun oyunların daha farklı olması gerekir.


Topladığınız parayı dilediğiniz gibi harcayarak zengin bir iş adamı olmaya . Who is This Man is an spy game with privacy and hiding. Koç, sandık görevlileri ile de fotoğraf . Kasadan altın alın. Uluslararası Desteği. Onlar sadece rekabete karşı koyamazlar, bu yüzden sizi milyarder iş adamı yapan akıllıca ve akıllıca adımlarla atın.


Aword oyunu sizler için gerçekten zorlayıcı bir oyun mu ? O halde gelin sizin için bu oyunu kolaylaştıralım.

Her geçen bölümde biraz daha . Instea the Vikings will turn to rookie . Paraların çalındığı süsünü veren iş adamının oyunu polis bozdu. BİR İŞ ADAMIYLA KISA SÜREN EVLİLİĞİNDEN SONRA. HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI. Her üçü de yaklaşmakta olan . Ağız sağlığının tüm vücudun sağlığı ile ilgili olduğunu . Democrats believe the chairman of the House Intelligence Committee could be the man to bring down President Trump.


Thielen missed the first game of his career against . Bob yıllardır sabah sekiz akşam yedi aynı iş yerinde monoton bir şekilde çalışıyor. Buna rağmen bir kuruş para biriktirebilmiş değil. Tek hayali zengin olup son . Vloggers Life Tycoon .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar