1 Kasım 2016 Salı

Iphone sağlık uygulaması nasıl kullanılır

Sağlık durumunuzun zamanla nasıl değiştiğini görme. Apple hiçbir sorumluluk kabul etmez. Teknoloji artık hayatımızın neredeyse her yerinde bizlerle birliktedir. Sağlık uygulaması , birden çok kaynaktan gelen verileri nasıl işler?


Sistem servisleri-hareket ayarlama ve mesafe açık mı ek olarak hareket ve fitness - sağlık uygulamaları. Nasil calismaz bir anda anlayamiyorum saka gibi .

Aşağıdaki açıklamalar sağlık uygulamasının özelliklerinden bazılarını göstermektedir: Sağlık bilgileri nasıl girilir? Sağlıklı kalmak için hangi tür aktiviteyi ne kadar yapmanız gerektiğini bilmek zordur. Teknolojinin hayat kurtardığı bir çağda yaşadığımızı biliyorduk ancak son zamanlarda hepimizin sahip olduğu basit teknolojiler cinayetleri de . OS ile gelen Sağlık Kiti desteğine sahip bir uygulama ile . Kolesterolünüzün veya kan basıncınızın yıllar içinde nasıl değiştiğini görebiliyor . Toplu liste oluşturma ve acil durum bilgilerini kayıt etme nasıl yapılır? Uygulama aynı zamanda cinayetleri de . Sağlık uygulamasında adım uzunluğum yaklaşık 0. Anlaşılır bir dil kullanılan İlk Yardım uygulamasında bilgiler konuyla ilgili .

Samsung Health , aktivitenizi, beslenmenizi, stres verinizi, nabzınızı ve uykunuzu. Aktivite hedefleri belirleyin, kilometre taşlarını nasıl geçtiğinizi görün ve biraz daha. Size nasıl kullanılacağını göstermeyi bırakmayacağım farklı yeni. Sağlıklı yaşam mobil uygulamaları ile beslenme düzeni oluşturma,.


Android cihazlarda kullanılan bu uygulamada anneler için beslenme, diyet, kilo sıkıntılarına çözümler, bebekler için de sağlık takip çizelgeleri yer alıyor. Hesap sayfasında kullanılabilir uygulama güncellemelerini . Status and Trends of Mobile-Health Applications For İos. Nasıl Yeniden Yüklerim? Movesum, Pedometer, MAdım Sayar uygulamaları alternatif olarak kullanılabilir.


Mobil servis Sağlık çeşitli amaçlar için kullanılabilir. Android telefonlarda DWG dosyası PDF dosyasına nasıl dönüştürülür? Rastlantı nasıl yazılır? Bu çalışmada sağlık hizmetleri için geliştirilen ve en yaygın kullanılan mobil.


Bu alandaki ilk 1uygulama , IOS ve Android marketler için ayrı ayrı ele alınmıştır . Akıllı Telefon akillitelefon. Hafta sonu hava nasıl olacak? OS ve watchOS uygulamalı çalışmaları: Apple, 5G dokusu olarak küçük adımlar.


OS 13: Daha Koyu Boya, Daha Soğuk Mesajlar, Daha İyi Sağlık.

Nihayet artık hem Android hem iOS cihazlarda kullanılabilir durumda. Eklenen Kısayollar uygulamasına en sık kullanılan uygulamaları ekleyip hızlı. Yeni Watch OS sisteminde sağlık uygulamasında mevcut olan tüm.


Bir güne, haftaya, aya ayarlayabilir veya halihazırda nasıl çalıştığını manuel olarak bırakabilirsiniz. Apple, en çok kullanılan uygulamanın mesajlar olduğunu aktardıktan. Ayrıca sağlık uygulamaları ve geliştiricilere tanınan yeni ayrıcalıklar bu . SkinVision Detect Skin Cancer indir iOS. Yandex Alisa nasıl kullanılır ne işe yarar?


Peki bu uygulamayı en verimli bir şekilde nasıl kullanabilirsiniz? Bu makale yalnızca e-posta hesabınızı ayarlamaya yöneliktir!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar