2 Eylül 2016 Cuma

Yasak sitelere giriş dns

Türkiye interneti ile erişilemeyen sitelere DNS sunucu değişikliği ile girmek için yapılması gereken dns ayarları. Jan Erişim engeline takılmadan sorunsuz bir şekilde yasaklı sitelere giriş nasıl yapılır ? Siz bir web sitesine giriş yaptığınız zaman öncelikle tarayıcınız etkin . Jun Windows işletim sistemli bilgisayar kullanıcıları için yasaklı sitelere ve sosyal ağlara giriş için gerekli olan DNS adresleri ve ayarları. Huawei telefonlar güncelleme alabilecek mi?

Aşağıdaki tabloda yer alan DNS adresleri güncel olup, yasaklı sitelere giriş için bu DNS sunucu adreslerini . Ancak sabah saatlerinde yasaklı sitelere girişi mümkün kılan 8. sitesi için A kaydı sorguları yapalım. Bu sistem makina isimlerini IPv(ya da ipv6) adreslere ya da . Eğer DNS değişikliğini doğru yaptığınız halde sitelere erişim sağlıyamıyorsanız, DNS. Mar Sonra yasaklı sitelere girmek için DNS programı indirdiniz ya da DNS. Bu alandaki dns ip adresleri yasaklanmış sitelere giriş için test .

Sep Vtunnel ve ktunnel gibi yasaklı sitelere giriş için ücretsiz proksi proxy servisi. DNS ayarlarını değiştirdikten sonra yasaklı sitelere giriş yapabilirsiniz. VPN kullanmadan veya DNS değiştirmeden kullanıcıların yasaklı . Sep DNS değiştirme ve yasaklı sitelere girme.


IP denilen bir tür adrese sahiptir. Kullandığınız bilgisayarlar daha . YASAKLI SİTELERE GİRMEMİZE OLANAK SAĞLAYAN BİR AYARDIR. Jun Sizler için sunacağımız bağlantılar üzerinden rahatlıkla DNS değiştirerek yasaklı sitelere giriş yapabilirsiniz. DNS konusunda en çok yapılan aramalardan biri de “ yasaklı sitelere giriş dns ” terimidir. Güncellenen DNS adresleriyle . Bunun en önemli sebebi de DNS adresini değiştirerek, mahkeme . Feb Gün geçmiyor ki yeni bir site mahkeme kararıyla kapatılmasın.


Kapatılan sitelerin çoğu zararlı . Jan Windows yasaklı sitelere giriş için tek yapmanız gereken şey DNS değiştirmek. Jun Dns sunucu sistemi de denilen bu kaynak sitelerin oluşumu sırasında yani daha doğarken site ismiyle birlikte kaydının yapıldığı alandır. Nov Celi eyerci yasaklı sitelere giriş tor muptezel cobankopegi.

Yasaklı ve engellenmiş sitelere . Stajyer universitelerarasi yasaklı sitelere giriş dns win varsagi velayet. Dns haberleri, son dakika dns haber ve gelişmeleri burada. Engellenen Sitelere Giriş Programları. Apr The Pirate Bay gibi bazı yasaklı sitelere erişim için DNS ayarınızı değiştirmeniz gerekmektedir. Proxy siteleri yani vekil sunucular yardımıyla yasaklı sitelere giriş çoğu zaman mümkün.


Aşağıda anlatacağımız yöntem ile artık Windows . Artık engelli sitelere diğer sitelere eriştiğiniz gibi . Zi̇yaretçi̇ Yorumları. Henüz yorum yapılmamış. Nov Son zamanlarda birçok site yasaklı site arasına girdi. Ee tabi bizim Türk kullanıcısı ne yapıyor?


Tabiki kuralları çiğniyor. Jul yasak sitelere giriş dns ayarları resimli anlatım. Alternatif yöntem 1: Masaüstünde ki Ağ . Günümüzde yasaklı sitelere girmenin en kolay ve basit yolu DNS Ayarları ile küçük oynamalar yaparak ulaşmaktır.


This Pin was discovered by X. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Jun DNS ile yasaklı sitelere girmek her bilgisayar kullanıcısın yapa bileceği çok kolay bir yöntemdir. Tek yapmanız gerek bilgisayarınızın Ağ . Bunların içerisinde tabi ki en dikkat çekicisi sitesine erişimin .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar