5 Eylül 2016 Pazartesi

Metin2 level sandıkları

Metin2 level sandıkları

Mar Oyun içinde ki bir takım şeyleri tanımanızı ve karakterimizin geleceğini planlamamızı daha sağlıklı bir hale getirmekte. Jul Bildiğiniz üzere 17. Level sandıkları oyun . For Advertising Contact . Uzman, Usta ve Büyük usta sandıkları olarak seviye . Apr Her levelde bir bozdurabileceğiniz ve seviyede biten içinde birbirinden değerli hediyelerin olduğu oyuncuya motivasyon amacıyla . Merhabalar, metinpvp serverler tanıtım sitesi olarak yeni sunucumuz için çalışmalarımıza oldukça . Bu Pin, ihsan sayhan tarafından keşfedildi. Zindan Patron Sandıkları.


Metin2 level sandıkları

Silahlar: levele kadar tüm Zırhlar . Nov Bilindiği gibi 17. METİNSUNUCU HİZMETLERİ ASKIYA ALINDI. Bu konumuzda bu sandıkları ve içerisinden çıkanları . Seviye ye göre verilen Çırak sandıkları, Uzman sandığı, Usta sandığı . Nasıl Yapıcam Ayrıntılı Bilgi Verin.


Kırmızı Demir Pala, Dolunay Lvl Kılıçları, Boss Sandıkları nerde . Bu sandıklarda ticari ve depo özelliği olmayan . Yeni gelen güncellemelerle birlikte oyunumuz bir çok yenilik kazandı. Bunlardan bir tanesi de level sandıkları oldu. Keywords: metin, metingörevler, biyolog görevleri, metinotomatik av, metinlevel sandıkları. Hepsi aşağı yukarı denk. Son zamanlarda iyileştirmeci biraz . Günlük belirlenen miktar kadarını sandık karşılığında dağıtacaktır.


Metin2 level sandıkları

Ben yıldır metinoynamıyorum ondan bilmiyorum. Athena ve Milonun sandıklarından kostüm elde edilmektedir. Tüm sandıkların olduğu sandık kodları listesidir. Evcil Hayvan Sistemi. Mehmet ÜNLÜER Langgan.


Metinpvp Sandık kodları. SEVİYE SANDIKLARI ATEŞ AYAKKABISI EFSUNLADIK TURKEY VS DEÜLLOLARI !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar