27 Eylül 2016 Salı

Cepten para gönderme

Cepten para gönderme

Cebe para gönder ile istediğiniz cep telefonuna para gönderebilirsiniz. Cebe Para Gönder (CepBank) adımı ile Garanti BBVA İnternet Bankacılığı veya Garanti BBVA Mobil kullanarak istediğiniz kişinin cep telefonuna Garanti . Cebe Havale ile, bankamız müşterisi olsun olmasın, . Bunu bankacılık sözleşmemizin 7. Garanti Bankası aracılığı ile sevdiklerinizin cep telefonuna para gönderme nasıl yapılır? Cebe havale, bir kişinin banka hesabı olmasa dahi yine banka üzerinden ona para gönderebileceğiniz bir para transferi yöntemidir.


Cepten para gönderme

Cep telefonuna para gönderme özelliği sadece Bireysel müşterilerimiz . Ziraat Bankası İnter Bankacılığı üzerinden herhangi bir tanıdığınız kişiye kartsız para çekmesi için para gönderim işlemi yapabilirsiniz. Bunun için ayrıntılı rehber . Mobilden para gönderme ile para transferleri istenen saatte gerçekleştirilebilmektedir. Alıcının cep telefonuna ve hesap numarasına gönderilen . Hesabı olmayana masrafsız nakit gönderme imkanı Senin! TL karşı taraf parayı çekmediğini halde çekildi görünüyordu bende haklı olarak hangi saate hangi . Garanti BBVA cep telefonuna para gönderme işlemi herhangi bir banka hesabı olmasına gerek olmadan para transferi yapılmasını mümkün . Mobil bankacılık kullanım oranları arttıkça insanların banka kullanım alışkanlıkları da değişmeye başladı. Tek bir uygulama ile bakiye sorgulama, para gönderme.


Birine para göndermek için sadece cep telefon bilgilerinin olmasını yeterli görmek çok garip gelebilir. Artık sevdiklerinize Paycell ile Para Göndermek çok kolay. Nasıl para gönderebilirim?


Cepten para gönderme

Kasalarımızdan fotoğraflı Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası içeren resmi kimlik belgeniz, cep telefonunuz ve alıcının GSM . TL Havale ve EFT ücreti ve para gönderme ayrıntıları burada! Param ile banka hesabına ihtiyaç duymadan, tüm banka hesaplarına . Western Union işlemlerinizi. Herhangi bir kişiye cebe havale işlemi yapabilmek için CEPBANK . Passolig Banka Kartınıza para yükleyebileceğiniz noktalar. Para yatırmak istediğiniz banka ve kanala tıklayarak işlem detaylarına ulaşabilirsiniz. Faturalı hat sahipleri mobil ödeme yöntemiyle hesaplarına para gönderme.


Sistemimize kayıtlı cep telefonunuzdan göndereceğiniz SMS ile tuttur. Tüm ŞOK ve ŞOK Mini mağazalarında para transfer işlemi yapılabilmektedir. Hesaptan Cebe Para Gönderme , 7. Paracard Bonus ile günlük ne kadar para harcayabilirim? BKM Express mobil uygulamasından cep telefonu numarası ya da kart numarasına göndereceğin 0-1TL arası işlemlerin için TL, 10 1- 2TL arası . Para yatırma işlemleri ile ilgili tüm sorularınızın ayrıntılı cevaplarına para çekme yardım sayfasından ulaşabilirsiniz.


Cepten para gönderme

Biz bankamatik üzerinden para gönderme işlemlerini kardeşimiz için . Hayatımızın her alanında olduğu gibi para işlemlerinde de işimizi kolaylaştıran cep telefonları yeni . Para alma veya gönderme işlemlerinizde hafta sonu, mesai saatleri gibi kısıtlamalara. Mobil uygulamayı cep telefonunuzda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca kredi kartınızdan diğer hesaplara ya da telefon numarasına para transferi yapabilirsiniz. Yapı Kredi kredi kartınız ve . Cebe havale, herhangi bir bankada hesabı bulunmayan bir kişiye para göndermenin en iyi yolları arasında yer almaktadır.


Cepten Para Gönderme.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar