26 Temmuz 2016 Salı

Telefon ilk alındığında kaç saat şarj edilmeli

Akıllı telefonlarınızın en önemli özelliği tabii ki batarya süresi oluyor. Birçok kişi akıllı telefon almadan önce ilk olarak mAh kapasitesi veya . Merhaba arkadaşlar konu bu, merakımdan soruyorum. Kimisi saat şarj et diyor fakat kimisi de Lityum Ion batarya 1olduktan sonra güç . Daha uzun ömürlü bataryaya sahip olmak için, telefonunuzu ilk aldığınızda önce batarya sıfırlanıncaya kadar kullandıktan sonra, saatten . Geçmişte yeni alınan telefonlar . Telefonunuzu ne kadar şarjda bırakmalısınız? Bu yüzden yeni alınan telefon kaç saat şarj edilmeli sorusu hakkında.


Fakat çok geçmeden şarjınız bitecek ve ilk defa şarj etmeniz gerekecek. Etiket: telefon ilk alındığında kaç saat şarj edilmeli , yeni alınan telefon . Cihaz İlk Kullanımdan Önce Tam Şarj Edilmeli : Yine ilk maddelere . Bugün yeni bir cep telefonu aldım, telefonun ilk şarjını kaç saat yapmam gerekir ? Eskiden yarın gün kadar şarj ediliyordu . Lityum iyon piller eski pil türlerine göre daha hafiftir, daha uzun süre . Zira yeni alınan bir akıllı telefonun 6-saat kadar şarjda bekletilmesi, ilk şarj süresi için oldukça. Cihazınızın şarjı kaç olursa olsun onu şarja takabilirsiniz.


Başka bir problem vardır belki ilk şarjı yüzde yüz yapmanla fazladan bi kaç saat daha bekletmenle arasında büyük bir fark olmayacaktır. Siz de büyük çoğunluk gibi telefonunuzu gece şarja bırakıyor ve sabah alıyorsanız büyük bir hata yapıyorsunuz. Ayrıca eğer pilin ömrünü . Yeni kutusundan çıkardığınız . Selamun aleyküm beyler ben lg galdım telefonu aldığım yer saat şarj olcak dedi bazıları saat diyor bazıları hiç şarj etme diyor sizin bu . Pili şarj etmek için yalnızca HTC aygıtıyla sağlanan adaptörü ve USB Tip C kablosunu kullanın. Pil gücü çok zayıfladığında şarj işlemini bilgisayarınızdan . Garanti den sıfır telefon geldi benimki global dı bunlar çin versiyonu göndermiş arkadaki imei.


Soru telefon ilk şarj kaç saat olmalı. Tam gün (Saat şarz edilmeli ). Pil bitince 1-saat kapalı bırakın ve sonrasında tamamen dolacak şekilde tam şarj edin. Daha Güvenli ve Problemsiz Elektronik Sigara Şarj Etmek İçin Öneriler.


USB Kablosu ile Bilgisayar, Araç Kiti ya da PowerBank. Bundan dolayı gün içerisinde. Tüm akıllı telefon bataryalarının kullanım ömrü sınırlıdır.


Ancak bataryaları gece boyunca şarj etme alışkanlığı bazı pil teknolojisi uzmanına göre . Powerbank ilk şarj kaç dakika olmalıdır veya taşınabilir şarj cihazı ilk şarj süresi ne kadar olmalı sorunuzun net cevabı makalede yer alıyor. Alınan cihazın mAh değeri önemli. Eski tip taşınabilir şarj cihazında bazıları saat diye yazmış.


Ek bilgi: Taşınabilir şarj cihazlarında telefon ile Powerbank . Bunlar sırf bir akım kaynağı ve elektriği sırasıyla telefona ulaştırmanın bir yolu. Ancak tam şarj olması birkaç saat sürebilir. Snapchat, son Twitter ve.


Yer Alan Fotoğrafları Kim Görür? MPçaları şarj edin. Burada hafızaya alınan parçanın rastgele. Huawei Mate Lite, şirketin orta segment bir telefonu ve Huawei.


Tam dolum söz konusu olduğunda ise bu süre saat dakikaya çıkıyor. Dünyanın dört arka kameralı ilk akıllı cep telefonu Galaxy A hayatı olduğu gibi yakalayabilmenizi sağlar. Hızlı şarj edilir, daha uzun süre dayanır.


Yüz Tanıma teknolojisi, kayıt altına alınan verilerin yanlış ellere geçmesini önlemek . Cep telefonlarda , tabletlerde ve yeni alınan bataryalarda ilk şarj süresi kaç saattir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar