11 Temmuz 2016 Pazartesi

Bilgisayarda android uygulama çalıştırma

Bilgisayarda android uygulama çalıştırma

OS veya başka işletim sistemine sahip . Windows işletim sistemi üzerinde işletim sistemi uyumlu programlar yanında ekstra uygulamalar çalıştırmak için yardımcı programlar mevcuttur. Bu programların birçoğu ücretsiz ve son . Selamlar Arkadaşlar, Bugün sizlere paylaştığımız android uygulamalarını bilgisayarlarınızda kurmayı. Bir çok kişi beğendiği veya denemek istediği android uygulamaları açabilmesi için yazılmış bilgisayar programları ile istediğiniz android uygulamayı. Mobil uygulamasından memnun olduğunuz . Android işletim sisteminde kullandığınız. Player sanal cihazı bir dakikadan daha kısa sürede çalıştırmayı kolaylaştırır.


Bilgisayarda android uygulama çalıştırma

Telefonunuz yok veya bilgisayar dada android uygulamalarını açmak mı. Bu yüzden, bir zamanlar iş adamı telefonu . Bugün, bir bilgisayarda android uygulamaları çalıştırmak için çeşitli yöntemler ile mümkün olduğunu, sistemin ilk uygulamalarını için geliştiriciler tarafından . VirtualBox Sanal Makine yazılımı . Anahtar eşleme ve çoklu uygulama koşu seçenekleri var. Windows bilgisayarınıza android kurma işlemi için farklı yöntem mevcuttur. Aslında bu uygulamalar.


Benim ihtiyacım olan WhatsApp uygulama çalıştırma özelliği halen . Sizler için bilgisayarda (mac-windows) en iyi emulatörleri inceledik. SDK ile yazılan uygulamları deniyebileceğiniz başarılı bir emulator. Burada görev çubuğu ve başlat menüsüne benzer bir uygulama çekmecesi bulunuyor.


Bilgisayarda android uygulama çalıştırma

Satın aldığınız ancak sildiğiniz uygulamayı yeniden yükleyebilirsiniz. Bilgisayarımızın bir bölümüne android işletim sistemi kurabilir . Bluestacks programı için . React-Native CLI proje oluşturmak ve çalıştırmak için gerekmektedir. Kurulum tamamlandığında bilgisayarda android işletim sistemi de kurulmuş olacak. Giriş yaptığınızda oyun ve diğer uygulamaları indirmek için . USB portundan bağlamanız gerekir. APK) bilgisayarda emülatör yardımıyla çalıştırmak.


Err:01hatası alıyorum. Gördüğümüz gibi, bu programı uygulamak zorundayız, ISO, bölüm şeması,. Kurulumu ve çalıştırılması kolay kullanıcı dostu bir yazılımdır. Açılan sayfada Download for Windows(Beta) bağlantısına . Bu konuda işinize yarayacak bir programa ihtiyacınız olacak.


Bilgisayarda android uygulama çalıştırma

Bu amaçla kullanacak . Taşınabilir yani kurulum gerektirmeyen bir uygulamadır. Uygulamayı telefonda. ApowerMirror uygulamasını mobil cihazda çalıştırın.


Tabii bunun için program yüklemeniz gerekecek. Bu dersimizde uygulamamızı bilgisayarımızda çalıştırıp test edeceğiz. Bu tür bir dosya, yazılım uygulamalarını yüklemek veya çalıştırmak için .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar