23 Aralık 2015 Çarşamba

Ekran videosu çekme programı indir

Ekran videosu çekme programı indir

Bandicam Bandicam, ekran. En iyi ücretsiz ekran video çekme programı olan OBS ile kameralı veya kamerasız videolar çekebilir veya canlı yayın yapabilirsiniz. Apowersoft ücretsiz ekran kaydedici ekran görüntüsünü ses ile birlikte tek tıkla.


Ekran videosu çekme programı indir

Videoyu yerel diske kaydedin veya bulut alanına yükleyin. Cihazınızdaki bütün aktivitelerin video kaydını alın. VClghu Videomuz işinize yaradı mı. Screen Recorder cihazınızdaki bütün aktiviteleri tek dokunuşla kaydetmeye . Sorunsuz şekilde uygulama ve oyun, video öğreticiler, webinarlar, canlı.


Program o kadar pratik ve sezgiseldir ki, nasıl kullanılacağını öğrenmekle zaman . En iyi ekran videosu çekme programları kullanım amacınıza göre farklılık gösterebilir. Belirli şartlara göre de bu durum değişebilir. Elefon video cekme programi ekran kaydedici ile her şey mümkün olacak. Bu yazılım kolayca yüksek kalitede ekran videosu oluşturma. Bizim telefon video cekme programi ekran kaydedici neler yapabilirsiniz ? Başka bir programın ekran görüntüsünü al ▸ Web sayfasının . Dxtory, video izlerken ekran videosu kaydetme yazılımı altında sunulan ve Windows için Dxtory Software tarafından sunulan bir shareware . Video kayıt işlemi sırasında bilgisayarınızı çok yavaşlatmaz, böylece çok fazla . TechSmith Camtasia Studio ekran kayıt programıdır.


Ekran videosu çekme programı indir

DU Recorder, ekranınızdaki oyunları, canlı programları , spor etkinliklerini ve daha fazla. Program ile görsel eğitim setleri, yardım videoları ya da benzeri videolar. Ancak bunlar genellikle ücretli oluyorlar.


Bu ekran kaydetme özelliği ile popüler mobil video oyunlarını, aileniz ve . Ekran videosu kaydetme. Sponsorlu Bağlantılar. için en kaliteli ve en kullanışlı video kaydetme programları kullanmak artık yayıncılığı yapan kişiler için . Yazılım ayrıca kısa videolar çekmenizi ve ekran görüntülerini eşit şekilde yakalamanızı sağlar. ShadowPlay ayrıca donanım hızlandırmalıdır, başka bir deyişle video.


Ekran videosu çekme programı indir

Adım Adım Windows Yükle 1. Bu yöntem ile rootsuz ekran videosu çekme sorununu aşmış. Ndir - ekran oyun ve videosu kaydetme videosu oca. Son Sürüm Android Program indir. Etkili bir ekran video kaydetme aracı olan fraps.


Fraps video çekme ve diğer ekran kaydetme programlarından ayıran en . CamStudio bilgisayarınızdaki tüm ekran ve ses aktivitesini kaydetmek ve bir endüstri standardı olan AVI ve . Tamamen ücretsiz olan OBS ile bilgisayarınızdan kolaylıkla ekran video kaydı ve internet. Video Kaydı Yapabileceğiniz En İyi Ücretsiz Uygulama! Bu zamanlarda ekran kayıt programları yardımımıza koşuyor. GPU hızlandırma özelliği ile bilinen H. Oyun Video Çekme Programı.


Fraps, oyun oynarken ekran görüntüsünü video olarak . Ayarlanan zaman geldiğinde, program ekran görüntüsü almaya başlar. Hazırlayacağınız sunumlarınızda inanılmaz derecede etkili olan CamStudio içeriğindeki birçok özellik sayesinde kusursuz çekimler yapmanıza .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar