2 Temmuz 2020 Perşembe

Turkcell superonline modem kurulumu

Süperonline HG253S Serisi modemin Kurulumu ve Wireless şifre değişimini anlattık. Sep (i)yeni bireysel TURKCELL SUPERONLINE Fiber internet abonesi. Lütfen açıklamaları okuyunuz ve aşağıdaki videoları dikkatle izleyiniz. Dec dün süperonline 16mbit tarifeye geçiş yaptım. Kullandığınız modeme göre şifre değiştirme . Aug HUAWEİ HG255S modem vdsl özellikli bir modem olup fiber ve hiper tariflerde kullanılabilir.


Super online şifre değiştirme işlemini modem arayüzünden nasıl yapıyoruz? Kampanya kapsamında tüm vergiler dahil TL modem kullanım ücreti . Her kullanıcı için aynı olarak yapılan bu. Bayi, ortalama gün (saat) içinde modem kurulumu için sizi arıyor. Sep Ben yeni bir modem aldım Tp link archer dmodeli kurulum yaparken bana gerekli olan K. Aktivasyon yapıldıktan sonra SMS ile bilgi gelir ve modem kurulumu. Modemin şifresi nasıl değişir.


Wifi şifresi nasıl değişir. Aradığınız ADSL, VDSL ya da fiber altyapılara uygun modem modellerini en uygun fiyat. Kablosuz Ağ Yapılandırma ve KuruluMerhaba arkadaşlar yalın. Superonline modem kurulumuna geçmeden önce bazı bilgileri .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar