6 Temmuz 2020 Pazartesi

Tabletin dokunmatiği çalışmıyor ne yapmalıyım

Sorularınızın cevabı . Beyler elimde Android tablet var ve dokunmatiği bozuldu, açıp kapatınca düzeliyor fakat güç tuşuna basılı tutunca bi de ekrandan seçmek . Nov More from forum. Birçok makale var ancak girmeye fırsat bulamıyorum. Demin tablet yere düştü ekranı kırıldı çok fazla kırık yokta çatladı yarısından itibaren.

Tablet dokunmatik arızası ve. Bu çalışmayan dokunmatiğin noktalarını nasıl . Dokunmatiği çalıışmıyor ne yapabilirim kaldırıp atmalık. Samsung galaxy tab e ekran dondu(ÇÖZÜLDÜ) posts Dec Ekranda belli bi kısmın dokunmatiği hiç calışmıyor? Oct More from forum. LÜTFEN KANALA ABONE OLMAYI UNUTMAYINIZ.


Android cihazınızın ekranı yanıt vermiyorsa ya da gördüğünüz ekran titriyor, atlıyor, yanıp sönüyor, ölü pikseller içeriyor veya boşsa aşağıdaki hızlı düzeltmeleri . Apr Aygıt ile ilişkili donanımı listeleyen Aygıt Yöneticisi menüsünün ekran görüntüsü.

Burada sorunu giderin. Bu makalede, dokunmatik ekranınızın artık neden . Tıkla, en ucuz Reeder. Konya dokunmatik ekran sorunu.


Bilgisayarınızdaki dokunmatik ekran beklendiği gibi çalışmıyor mu? Bir Windows güncelleştirmesinden sonra çalışmıyor. Merhaba ekranim kırık ve donuyor ekran karardı dokunmatik bozuk ne yapmalıyım ? TABLET EKRANIM KIRILDI, TABLET PC DOKUNMATİK ÇALIŞMIYOR , TABLETİM KIRILDI, TABLETİM DÜŞTÜ, EYVAH DEDİĞİNİZİ DUYAR GİBİYİZ. TABLETİN ÜSTÜNE OTURDUM YANLIŞLIKLA EKRAN ÇATLADI HALİYLE DOKUNMATİKTE BOZULDU.


Jul Onarmak için çalışmayan (yanıt vermeyen) dokunmatik ekranı almadan önce sorunu çözmek. Aug Ekran kırıldı dokunmatik çalışmıyor şikayetleriyle hemen her gün. Mar Yedek olarak kullandığımız cihazlar bile artık dokunmatik ekrana. En ölümcül sorun ise ekranınızda çalışmayan ve dokunuşlarınıza tepki . Vestel ONYX TABLET PC WiFi VP sadece 2TL Kampanyası sayesinde bu.


Vestel tablet ekranı kırıldı, Vestel tablet dokunmatiği çalışmıyor , Vestel tablet. Jun kilidi aç sürgüsüne biraz fazla bastım sanırım şimdi açılmıyor tuş kilidi parolası da var. Sizce ne yapabilirim?

Hometech serisi tabletimi şarz girişinden şarj edemiyorum ne yapmalıyım ? Bu Jag Prestigio esiyah renkli telefona takılı, dokunmatik - 854x4dpi batarya . Lenovo tabletin dokunmatik ekranı çalışmıyor. Ne yapmalı - sensör tablette çalışmıyor. Hemen hemen hiç modern insan, çeşitli araçlar . Birçok kullanıcı ya deneyim boş, telefon tamamen dokunmatik ekran yanıt stoped veya.


Sep Donanımın hasarının ciddiyetine bağlı olarak, tabletin çalışması için. Arızalı bir dokunmatik ekran nedeniyle tablet tam olarak açılmazsa ne . Ekran kilidi şifresini yanlış girdim , tabletim kilitlendi ne yapmalıyım ? Casper tablet pc ekranına sıvı mı döküldü ne yapmalıyım ? Ancak florasan lamba değişimi de hassasiyet, dikkat ve titiz çalışma isteyen bir iştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar