25 Eylül 2019 Çarşamba

Tebeos stok sayım

Bir stok takip program ,. Medula İşlemleri, Hasta Veresiye-Emanet, E-fatura, İTS, Takas, Stok, Sipariş,. Versiyon Güncellemesi ve Çağrı Merkezi Çalışma Saatleri Hakkında,. Stok Sayım Modülüne Zorunlu İTS Doğrulama Fonksiyonu Eklendi.


Sayım bölümünden yeni sayım seçilince günün tarihi ile sayım açılır. Stok sayım işlemlerinin yapılabilmesi için tebeos programından muhasebe ve stok işlemleri seçilmeli açılan menüden stok. TS, medula, İlaç takip sistemi.


STOK DÜZELTME KAPSAMINDA YAPILACAK DEAKTİVASYON İŞLEMLERİ HAKKINDA. Botanik EOS birkaç tuşla temel işleri yapabilmenizi sağlar. Aynı zamanda Satış sırasında sayım gibi özellikleri ile pratik eczane kontrolü sağlar. Tebeos stok sayımı terimini içeren resimli şiirler listelenmektedir. TS stok kontrolü konusunda bir duyuru yaptı.


TEBEOS Programı E-Fatura entegrasyonu. Stok , banka, kasa, cari, çek-senet, sipariş, teklif, irsaliye, fatura, finans, raporlama, barko kareko sayım ve daha birçok temel özelliklerimiz ile. Tebeos , Eczanem, Byte gibi piyasadaki eczane programlarına fatura aktarımı yapabilirsiniz. Tebeos programına eklenen yeni Karekod Deaktivasyon.


Sayım sonrası muhasebecime hangi listeyi vereceğim? Envanter Listesi nasıl alınır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar