28 Ocak 2019 Pazartesi

Server satın al

Sunucu satın alma sayfamız üzerinden satılık sunucu sipariş verebilir. Kirala senin olsun modeli ile server satın alma işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Kampanyalı ve orjinal server fiyatları ve Modelleri Hepsiburada. Fujitsu Server Hd Sata 3G 1Tb 7. Dedicated server satın alma.


Server satın al

Tüm kaynaklar size tahsis edildiği için dilediğiniz işletim sistemini kurabilir ve dilediğiniz uygulamayı hızlı bir şekilde barındırabilirsiniz. Yaklaşık saat içinde sunucunuz erişime açık hale gelir. Neden Fiziksel Sunucu Kiralamalıyım? Sunucu, donanımsal ve yazılımsal olarak firmalara çok yüksek maliyetler oluşturabilir. Sunucunun teknik gereksinimlerini ayarlamak, operasyonel süreçlerini yönetmek, personel bulundurma gibi maliyetler firmaları fiziksel sunucu kiralamaya teşvik etmektedir.


Turhost farkıyla edineceğiniz satın alma deneyimini kaçırmayın! Sunucunuz, Türkiye ADSL ve Fiber internet ağının merkezinde bulunması nedeniyle en hızlı internet erişimine sahip olacak. Toplam internet omurga kapasiteniz nedir?


Herhangi bir kapasitesi ihtiyacı Türk Telekom tarafından anında karşılanabilmektedir. Sunucuların port hızları hakkında bilgi verebilir misiniz? Tüm sunucularımız paylaşımsız 100mbit full duplex porta sahiptir ve bu hızla kesintisiz Türk Telekom internet erişimi yapabilir. Sunucuda herhangi bir parça bozulursa uygulamanız nasıl oluyor? Eğer teknik sorun parça değişimi ile çözülemiyor ise muadil veya daha üst bir donanım müşterimize en kısa sürede ücretsiz olarak tedarik edilir.


Kiralık sunucuda istediğim yazılımı kurabilir miyim? Sunucunun tüm yönetimi 1size aittir ve Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uygun olan , zararlı amaç taşımayan, ve sözleşmemize aykırı olmayan her türlü yazılım ve uygulamayı dilediğiniz şekilde kurabilirsiniz. Serverınız ile bir hostinge göre çok daha fazla web alanına sahip olabilirsiniz. Mobil ödeme ile minecraft server kiralama ve satın alma.


Server satın al

Paylaşımlı sunucularımız ile vps server hizmetini sorunsuz olarak alın. Teamspeak satın al , Lisanslı ts tssatın al , TokoVoip, teamspeak satın al , ucuz tssunucu, Teamspeak kirala, Teamspeak server , tskirala, Teamspeak . Sunucu, fiziksel görünüm olarak masaüstü bir bilgisayarın kasasına benzeyen, donanım olarak CPU, RAM ve Harddisk gibi parçaları üzerinde barındıran fakat . Arkadaşlar ben sunucu satın almak istiyorum yani şöyle bişey bunların ismi ne bilmiyorum ama işte böyle. Her ihtiyaca uygun ucuz ssd VDS sunucu paketleri. Sunucu Yeri kalitesi ile VDS server satın al veya VDS kiralama yap.


En Uygun Vds hosting seçenekleri. Adanmış sunucu barındırma SATIN. Minecraft Server Kiralama konusunda en deneyimli hosting firması: batihost. Burada sadece minecraft sunucusu satın almayacaksınız, aynı zamanda deneyim.


DİKKAT:Bu sunucularda yedek alma size aittir, çözüm üretip, yedekleme . Cloud sunucu hakkında detaylı bilgi almak ister misiniz? En ucuz ikinci el ve sıfır sunucular, server donanımları GeT taksitli ödeme seçenekleri. HEMEN BİR DOMAİN ALMAK İÇİN SORGULAMA YAPIN.


Cloud Server altyapımız disk altyapısını SSD disklerle donatılmış NetApp Storage üzerinden . Rust server kiralama, ile en hızlı rust sunucu sahini olabilirsiniz. Rust sunucu satın almak için bizi tercih edebilirsiniz. Dakika İçinde Teslim! Maalesef Flash Media Server paylaşılan sunucularımızda desteklenmiyor.


Server satın al

VPS planlarımıza göz atabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar