11 Ocak 2019 Cuma

Obs video çekme programı indir

Bu program ve onun kaynak kodu, bu programı veya onun kaynak kodunu . Bilgisayarınızdan Yayın Yapma Programı. Open Broadcaster Software ( OBS ), bilgisayarınızdan yayın. Tamamen ücretsiz olan OBS ile bilgisayarınızdan kolaylıkla ekran video kaydı ve internet. OBS Studio kullanıcılara videolar kaydetme ve canlı yayın . En iyi ücretsiz ekran video çekme programı olan OBS ile kameralı veya kamerasız videolar çekebilir veya canlı yayın yapabilirsiniz. Masaüstünüzde OpenGL veya Direct3D ile yüksek kaliteli videolar.


Merhaba arkadaşlar bugün sizlere bir video çekme programının indirme ve kurulum işlemlerini gösterdim. OBS İndirme Ve Kurulum OBS Download And Setup Video Çekme Programı Sesli . Gelişmiş özellikleri ile açık kaynaklı video ve canlı akış sağlayan,. Video kaydı ve akışı dünyası, son yıllarda daha fazla . The program is an open source project, which means the . Obs video çekme programı indir full gta turk rar indir. Oldukça kullanışlı olan bu program ile yüksek performanslı videolar hazırlayabilir.


Reklamsız ekran videosu çekme programı olarak harika bir iş yapan OBS aynı . Oyun veya öğretici video çekerken OBS ekranının aniden . Masaüstü, ios ve android cihazınızda ücretsiz olarak video çekme programı indirebilirsiniz. En iyi ekran kaydedici pc programlarından olan obs bu makalemizde bulabilirsiniz. Bazı kodlayıcılar, kamera veya bilgisayarlardan ses ve video sinyali alan bağımsız.


Obs video çekme programı indir

Streamlabs OBS , yayıncılar için geliştirilmiş lider canlı yayın yazılımıdır. Bandicam, windows için bilgisayar ekranınızda herhangi bir şeyi yüksek kaliteli video olarak yakalayabilen hafif bir ekran kaydedicisidir. Genellikle ekran kaydedicilerini oyun oynarken, video eğitim hazırlarken gibi çeşitli amaçlarda kullanabiliyoruz. Linux için en iyi ekran . Bu zamanlarda ekran kayıt programları yardımımıza koşuyor. GPU hızlandırma özelliği ile bilinen H. Temel video kayıt ve kaydetme özelliklerinden ayrı olarak.


Yüksek bit hızlarında ve karelerde kaydedebilme özelliğine sahip olan yazılım, oyunlar için en iyi video indirme programı olarak biliniyor. Programın kullanımı biraz karışık ama kullanmayı biliyorsanız çok güzel videolar çekebilir , canlı yayınlar yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar