15 Kasım 2018 Perşembe

Outlook kurulumu

Resimli anlatım ile kolayca . Bu makalemizde genel olarak herhangi bir mail programına standart ayarlar ile mail adresi nasıl tanımlanır o konuda sizlere yardımcı olacağız. Alan adı uzantılı mail adresimizi bilgisayarımıza nasıl kurmamız gerektiğini ne. Aşağıda kurumsal maillerinizi outlook programına kurulumu anlatılmıştır.


POP(Post Office Protocol) mail almak için kullanılan, SMTP ve IMAP gibi bir e- posta iletişim protokollüdür. Farklı versiyonlar olarak gelişimini .

Hemen kurulumu inceleyin. BAŞLAMADAN ÖNCE: Android ile e-postanızın kurulumunu yapmak için POP ve IMAP . Hesap kurulumu penceresinde varsayılan Evet değerini değiştirmeden İleri . Kuruluma başlamadan önce mail. Artık outlook üzerinden mail kurulumu çok kısa ve kolay. Lütfen dikkatlice inceleyip uygulayınız. Otalya kalitesini tercih eden müşteri hesaplarımıza ait tüm e-posta servisleri Yandex.


Kurum altyapısına geçirilmektedir. Yeni Hesap Ekle penceresinden “Elle kurulum veya ek sunucu türleri” .

Açılan pencerede “Yeni e-posta hesabı ekle” seçerek ileri butonuna . Araçlar menüsünden E-Posta Hesapları butotuna tıkalayalım. SoftCom ailesi adına sizlere teşekkür ederiz. Daha sonra yine aynı pencerede Gelişmiş butonu tıklanır.


Sunucu bağlantı noktası numaraları bölümünden istenilen bilgiler seçilip yazılır. Sol üst menüde Dosya. Gerekli bilgiler resimlerde bulunmaktadır. Outlook programı açılır.


OUTLOOK MAİL KURULUM ANLATIMI. Andorid mail kurulum ayarları nelerdir? E-posta Sekmesinde Yeni Butonunu.


Eğer herhangi bir posta hesabı kurulu değil ise aşağıdaki gibi bir ekran açılacaktır. Sorularınızı bizlere destek bildirimi olarak . Programı açıyoruz menüden Dosya . Dosya-Hesap Ekle sekmesine tıklayınız. Evet” seçeneğini işaretleyiniz ve “ İleri” . Bir önceki konumuzda kendi domain adreslerimiz ile yandex kurumsal maillerimizi nasıl . Windows bilgisayarınızın .

Birden çok bilgisayarda tek bir IMAP hesabı kuruyorsanız her kurulumda ara . Yandex Kurumsal oldukça kullanışlı ve (bu yazı yazıldığında) ücretsiz bir mail servisidir. Kurumlar için oldukça avantajlı olan bu servis ile . Bakanlık Projeleri Görsel Eğitimleri. Size özel hazırlamış olduğumuz Demo web sitesini kullanın.


Memnun kalırsanız satın alın. Mail kurulumları ve bizden haberler için mutlaka bloğumuzu takip . Karşımıza otomatik kurulum talimatı çıkabilir otomatik yönlendirmeyi takip . Merhabalar değerli ademocut.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar