5 Kasım 2018 Pazartesi

Diş macunu renkleri anlamı

Apr Bugüne kadar fark etmemiş olabilirsiniz ama diş macunu tüplerinin altında farklı farklı kare ya da dikdörtgen şeklinde renkler var. May Diş hekimleri, soruyoruz: Kafayı takacak bir durum var mı? Sep Çoğu tüpte görebileceğiniz bu renkli kareler, diş macununun içindekilerin kimyasal olup olmadığı anlamını taşımıyor. Bu karelere “Göz İşareti” . Jul Birçoğunuz eminim fark etmişsinizdir, diş macunu tüplerinin arka kısmında tam dip bölgelerinde yer alan renkleri ve yine eminim ki şu an bu . Peki satın aldığımız bu diş .

Bizim öylesine yapılmış sandığımız o renkler aslında . Eminim bir çoğunuz aşağıdaki fotoğrafı görmüş . Aug Pek çoğumuzun umursamadığı, diş macunu tüplerindeki renkli kutucuklardan her birinin farklı bir anlamı var. Tüpün altındaki renk kodlarına bakıp ona göre alın! Bugün Fatih Altaylı yazmış ve bu geyiktir demiş, başka kaynaklarda ise renklerin anlamı yazıyor veya şehir efsanesi deniliyor. Nov Evdeki kozmetik ürünlerine hızlıca şöyle bir bakarsanız, sadece bu renkte değil beyaz, sarı, vb işaretlemeler olduğunu görürsünüz.


Kırmızı, yeşil, mavi ve siyah . Belki daha önce hiç dikkatinizi çekmedi ama diş macunu tüplerinin altlarında farklı farklı renkler var.

Eski kullandığım diş macunu tüpünün altı yeşil diğerinin ise mavi olduğunu gördüm. Diye merak ettim ve . Hangi renk çizgiye sahip olan diş macunları sakıncalıdır ? Sizi uzun yazılarla boğmadan,hemenrenklerin anlamları ilebilinçlendirmek isterim. Mavi: Doğal ve tıbbi ürün karışımı . Feb Bir diş macunu seçerken, çoğu insan bileşenleri, son kullanma tarihini, sağlık yararlarını ve bazen lezzetleri göz önünde bulundurur. Sadece fabrikalarda paketleme ve kesme işlemleri esnasında önem taşırlar. Diş macunundaki renklerin anlamı nedir ? Genellikle diş macunundaki ve traş kremlerindeki renklerin anlamları.


Kullandığım diş macunu tüpünün altı yeşil, diğerinin mavi olduğunu gördüm. Bu renklerin anlamları var. Aslında bu renk farklılıkları . Sıcak yaz günleri gardırobunuza renk katmak için en doğru zaman.


Tüplerinin Altındaki Renklerin Anlamları ! Uzun süredir bir şehir efsanesi internet forumlarında tartışılıyor, diş macunu tüpünün altındaki renk kodlarının ne olduğuna dair bir çok başlık var. May Merhabalar arkadaşlar bu yazımda sizlere diş macunu tüplerinin en aşağısında yer alan renklerin anlamlarını açıklayacağım. Renklerin anlamları : Yeşil : doğal ürün Mavi : Doğal ve tıbbi ürün karışımı . Oct Son zamanlarda diş macunu tüplerinde yer alan renkli şeritlerin, diş.

Konuya açıklık getirmek için bu renkli şeritlerin aslında ne anlama. Yeşil ya da maviyi seçmeye özen gösterin, . PEKİ BU RENKLİ KARELERİN ANLAMI NEDİR? Acaba hangi renk hangi anlamdadır? Jan Bir çok yerde karşıma çıkan ve oldukça yanlış bilinen bir konuyla geldim bu sefer. Macunun arkasındaki rengin . Tire ile iki değerle işaretlenmişse, bu lastiklerin eşleştirilebileceği anlamına gelir ve ilk değer tek bir.


Mutlaka dikkatinizi çekmiştir, diş macunları tüplerinin arkadaki kısmında öbür renkler mevcuttur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar