26 Nisan 2018 Perşembe

Normal maymun zindanı haritası

Maymun Zindanı Haritası Uzman Normal Başlangıç Tüm Haritaları Merhabalar Maymun Zindanı MetinOyununda Düşük Levelde Gelir Elde Edebişeçeğiniz Bir. Bu konu altından maymun zindanlarının haritalarına ve her maymun. Normal Maymun Zindanı olarakta bilinen Jungsun Dong, Yongbi . Uriel sizden tane anıtı bulmanızı ister 1. Bunlar kolay, normal ,zor olarak üçe ayrılıyor.


Metinnormal maymun zindanının sonuna nasıl gidilir? Level üstü: Çölün orta tarafındaki, Zor Maymun zindanı, genellikle altın maymunlar. Kolay Maymun Zindanı 2. Zor maymun zindanı haritası ( Maymun lorduna nasıl gidilir) . Maymun Zindanından gerek görünüm gerek sınıflandırması olarak farklı olan bu haritanın girişi Yongbi Çölünün sağ alt kısmında . Ayrıca haritaya göre giderseniz rahatlıkla bossada ulaşabilirsiniz.


Define Haritası Eski hazinelerin yerlerini açıða çıkaran yıpranmıþ bir harita. Sol üstte haritayı küçültüp yanıp sönen noktaya gidin. Burda Yongbi Çölündeki maymun zindanından haritanın sag alt kısmında olan Normal maymun zindanına gideceiz ve burda devamlı sola dönerek .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar