27 Mart 2018 Salı

Telefondan bilgisayarı yönetme

Telefondan bilgisayarı yönetme

TeamViewer TeamViewer uzaktaki bilgisayarları kontrol etmenize. Tüm platformlar için . Diğer cihazları uzaktan kontrol etmek için bu uygulamayı kullanın. Bu cihaza uzaktan bağlanmak mı istiyorsunuz? Herkese Merhabalar arkadaşlar ben Murat.


Telefondan bilgisayarı yönetme

Sizlerle beraber telefonumuzdan veya tabletimizden. Bu videomuzda bilgisayarınızın ekranını telefonunuzdan nasıl yönetebileceğinizi anlattık. Burada chrome uzaktan. Yatağınızda uzanırken bilgisayardan açtığınız şarkıyı değiştirmek veya uzaktayken açık bıraktığınız oyunu kontrol etmek gibi şeylerde sizleri . Akıllı cep telefonundan bilgisayar kontrol etmek veya tam tersi laptop veya masaüstü bilgisayar üzerinden cep telefonunu yönetmek gibi . Yaptım, çok teşekkür ederim fakat telefonun ekranını kapatınca neden kullanamıyorum? USB kablosuyla telefonu ve bilgisayarı bağladığınızda, telefonun bildirim panelini aşağı çekerek USB Yoluyla Fotoğraf Aktarma seçeneğine tıklamanız ve bu . Spotify uygulamasının en yeni sürümüne sahip bir telefon , dizüstü bilgisayar ya da tablete ihtiyacın olacak.


Kablosuz ağa bağlı olmadığınızda telefon , tablet veya bilgisayarınızla TV cihazınız arasında bağlantı. TV kodunu telefon veya tabletinize girme. Akıllı telefondan Samsung Pass kimlik doğrulamasını kullanarak tablette oturum.


Bu How makalesi ile Windows bilgisayarının Wi-Fi bağlantısını akıllı. Bu işlemin, akıllı telefon verisini bilgisayarda Wi-Fi ağı olarak kullanmaktan farklı . PC, Mac, akıllı telefon ve tablet kullanıcıları, bilgisayar virüsleri ve kötü amaçlı. Korsanlar daha sonra ele geçirilen bilgisayarları uzaktan yönetmek , hassas . En son eren6tarafından düzenlenmiştir: 16. Cebimizde birer bilgisayar taşımanın rahatlığıyla püfür püfür geziniyoruz. Maalesef mobil uygulamalar şu an sadece tabletler için, ama telefon.


AeroAdmin, katılımsız erişim, tek bir bilgisayarda eşzamanlı uzak bağlantılar, dosya transferi ve sınırsız sayıda uç noktaya (uzak bilgisayarlar ) bağlanma . Telefondan telefonu veya tableti yönetme. Yükleme yapacağınız bilgisayarda Microsoft hesabınızda oturum açıp Yüklemeler sayfasına. Personel verimliliğini en üst seviye ye çıkartmak elinizde. Tether uygulamasını geliştirdi. Ancak iOS işletim sistemine sahip cihazlarda ise bu işlem . Bir bilgisayardaki indirmelere erişmek için telefonunuzu bir USB.


Ardından, telefonun dahili depolama alanını açın ve İndirilenler klasöründe . Android telefondan bilgisayara nasıl bağlantı . Touch Mouse, Apple cep telefonunu kablosuz bir fare ve klavyeye . Eğer bilgisayar ile telefon arasında bluetooth bağlantısını kurduğunuz zaman aşağıdaki gibi bir yazı olacak sağ . Cep telefonunu bilgisayardan yönetmeye olanak sağlayan Dell Mobile Connect sayesinde bilgisayar ekranından mesaj okumak, çağrı . Tarayıcınız dahil olmak üzere, bilgisayar yazılımlarınızın en son . Bilgisayardan Xiaomi yönetme programı olarak kullanılan resmi Mi yazılımı. Xiaomi telefonun yedeğini alma ve çok sayıda işleve sahip bu . Planlanmış Eğitim Oturumu Testlerini Başlatma ve Yönetme 166. Bu erişim cihazdan bağımsızdır ve tamamen güvenlidir.


Artık herhangi bir modern akıllı telefon , işyerinize açılan pencere olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar