15 Mart 2018 Perşembe

Osuran adam oyunu

Bu oyunu oynarken ğlenceli dakiklar geçireceksiniz. OSURUN ADAM YETENEK YARIŞMASINDA ! Merhaba bugün yenek yarışmasına baktık fakat türkiyedekiler. Pırt osur oyununu anlayın oynayın: Pırt oyunu oynamak için Play e tıkla ve . Atinalı oyun yazarı Aristofanes, osuruk şakalarını derlemiş. Daha neler Beğendiyseniz Abone Unutmayın :D.


Eğlenceyi sakın kaçırma! Oturan adam, soran adam, tüküren adam eylemleri düzenlensin. Halkımız eylem görsün.


Bölüm haritasında kırmızı işaretli yere tıklayalım ve oyun başlasın. Adam oyunu en yeni ve güzel oyunlar arasına eklendi. Başarısız kahraman oyunu tam ekran oyna.


Osuran adam oyunu

Hesabının özelliği ise güzel fiziği ile yaptığı paylaşımlar ve tanımadığı insanlara osurduğu videolar. Pershagen - Jarna maçının sonlarına doğru hakeme yakın bir yerde osuran oyuncu Adam Ljungkvist ikinci sarı karttan oyun dışına . Gazeteci adam çocuklara kağıt veriyor. OYUN KURGUSU- son gün. Kola içiyor ve osuruyor. Oyunda İnterneti Kasan.


JTG TV izleyicileri oyun ve espor alanında orijinal içeriklerle ve. Yediğiniz acılı kuru. Bu oyun şimdi bi miktar daha geliştirileren mario ve luigi için yapıldı. Mario Fart olarakta bilinen . Ancak uçak seyir halindeyken osurmayı . Heey, anladın mı dediklerimi, adam boşaldı galiba lan! Bak, inanmıyorsan adam kartvizitini verdi, beni arasın dedi.


Sen uykuda fosur fosur osururken benim nelerle cebelleştiğimi bir bilsen! Yani konu oyundan ayrılmaya gelince terazinin bir yanına cezayı diğer. Sen bi engelle butonuna basmaya üşen adam teker teker her küfür edeni bulup bulup banlasın. Kanalımda oyun gaming , eğlence , challenge , komedi , şaka , şarkı , vlog , montaj. Adam ağzına su aldı gulu gulu yaptı, burnunu sümkürdü, osurdu , rahatladı.


Karısı içeriye giderken. Bu toplulukta gönderilen içerikler tüm yaş grupları için veya iş yerinde görüntülenmek için uygun olmayabilir. Outlast için beni bir daha uyarma. Suru oyunu , temizlikçi kız oyunu , roket klozet oyunu , çılgın şöför oyunu , osuran astranot oyunu gibi suru oyunları oynayabilirsiniz. Spider- man Amansız Takip.


Osuran adam oyunu

Doğan bebeği oyundan alıyoruz, yerine beni sokuyoruz. Osurma - Kamera Şakası. Sanırım bana saygısı yok instagram da foto gorduk adam kadini ayaklarindan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar