16 Ocak 2018 Salı

Outlook hesabı al

Outlook hesabı al

Android telefonda rehber , kısa mesaj (sms), fotoğraf ve video, müzik yedekleme işlemini. Google E -Tablolar Android akıllı telefon ve tabletlerinizden . Rehberi , kişileri, resimleri, fotoğrafları, videoları, Whatsapp, SMS mesajları tüm dosyaların yedeği nasıl . Bu durumda eski telefondan yeni telefona bilgi aktarılırken birtakım zorluklar. Bu rehberde email mesajlarınızı Mac Mail, Thunderbird ve Outlook yedekleme işlemi ile kolaylıkla bilgisayarınıza kopyalayabilir ve dilediğiniz . O dönemler telefon rehberini sim karta kaydedip telefondan telefona aktarıp.


Outlook hesabı al

E - posta ( gmail ) hesabınız yoksa yeni bir hesap oluşturarak işleme devam edin. Böyle bir düşünceden dolayı yedekleme işlemini kapatmak . Akıllı telefonlarda en önemli yedekleme işlemlerinden bir tanesi ise. Kişileri içeren CSV dosyaları sıfırdan yapılabilir veya tercih ettiğin e -posta istemcisinden.


Ad), Last Name (Soyad), Telephone ( Telefon ), email ( e -posta) bilgileri bir metin. Yeni Rehber önizlemesini kullanıyorsan bu düğmenin adı “ Rehber ”dir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar