19 Ocak 2018 Cuma

Metin2 zor maymun zindanı haritası

Metin2 zor maymun zindanı haritası

Bu zindandaki maymunlar çok . Bunlar kolay,normal,zor olarak üçe ayrılıyor. Sansun Dong, Maymun Lorduna Gidiş Açıklaması. Bu konu altından maymun zindanlarının haritalarına ve her maymun.


Metin2 zor maymun zindanı haritası

Feb Su anıtı bı anıtlar Normal Maymun zindanında yani çöl haritasıdaki altaki maymun zindanı. Zor maymun zindanı haritası ( Maymun lorduna nasıl gidilir ). Zor bir görev oldugu için exp niz yokken gitmenizi . Dec Harita kordinatları ile ışınlanma kodlarını kullanarak tüm haritalara gidebilirsiniz. Devler Diyari ZİNDANLAR. Metinsizi fantastik doğu dünyasına götürür.


Zindanı - Kuahklo Dong- Kat 1. Apr Maymun zindanları, Metin oyuncularının bolca ziyaret ettikleri. Yongbi çölünde normal ve zor maymun zindanları bulunur. Ama tercübeli oyuncuların elde ettiği bilgiler doğrultusunda zindanın bir haritası çıkartılmıştır. Dec Genel haritalar için olan ışınlanma kodları metinpvp servernuz için alçakta verilmiştir.


Metin2 zor maymun zindanı haritası

Sep Bildiğimiz gibi metinpvp serverlerinin her birinde Haritalar vardır ve bu. Kolay maymun zindanın sonun kordinatı: 5- 329. Bu bölgede harita görünür olmadığı için . Jan Dip not: Ayışığı eventinde Bu level aralıında en çok Ayışığı define sandığı zor maymun zindanı sonundan düşer detaylar için link: Ayışığı Define . Sep Arkadaşlar atımız öldüğü zaman canlandırmak için bitkilere ihtiyacımız vardır. Normal atımız ölürse kolay maymun zindanı bitkisine, asker .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar