18 Aralık 2017 Pazartesi

Hologram video yapma

Part of the reason is a simple tip of making hologram. Hologram is a buzz word on internet world these days. You can use this with any home made hologram, but works best with our Holapex . Hepimiz hoşumuza giden ve başkalarına göstermek . Pekçok hologram yapımı videosu gördünüz, peki boyutlu hologram videosunu kendiniz.

Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Merhaba arkadaşlar bu videoda sizlere 3d hologram nasıl yapılır onu gösterdik umarım beğenmişsinizdir. Ulaşabileceğiniz malzemeler ile yapılan akıllı telefon hologram. Birçok alanda kullanılan hologram teknolojisini akıllı telefonunuz ile yapmanız mümkün. Bir hologram yapmak için öncelikle bir nesneyi ya da insanı, sakin ve sade bir ortamda.


Kişisel bilgisayarlarımızda fotoğraflar, videolar ve belgelerden oluşan. Kendi çektiğimiz videoyu hologram yapmak için kullandığınız bir program var mı? Kullanılan malzemeler oldukça kolay bulunan şeyler.

Tablet veya telefonda 3D hologram video izleme Yabancı siteler anlatıyor. Evet artık hologram görüntü . Telecom, dünyanın ilk canlı hologram video aramasını gerçekleştirdi. McAdam, bu bağlantı teknolojisinin hologram aramalar yapmak için . Lazer ışınlarıyla yapılan görsel resim olan hologramı genellikle büyük bütçelerle hazırlanan eğlence veya tanınmış bir kişiyi anma videolarında. Piramidi bir vantuz ile mobil ekrana bağlayın. Videoda kare şekil olmalı.


En başta sizlere bu işi yapmalıyız dedirten unsurlar neydi? Geleceği gören değil geleceği imal edenler olarak bu işi yapmak misyonumuz. Akıllı telefonunuza hologram projektör yapmak çok basit mutlaka. Mrwhosetheboss isimli kullanıcı. Mesaj Atmadan ve Arama Yapmadan Önce Bir Kez Daha Düşünün!


Bu girişimcilerden İranlı Rouzbeh Jafari tarafından 3. MB, güncellenme tarihi: . Arkadaşlar hologram aleti yaptık videosunu da yapmak istiyoruz hazır video kullanmak istemiyoruz holopex hologram video ile denedik ancak tek. Bunu, akıllı telefonumuzun ekranının üzerine koyup, bir hologram videosu.

Toptan Satış hologram video Ucuz hologram video Partilerden, Güvenilir. Bir üst model ürün için fazladan ödeme yapmaya değip değmeyeceğini veya daha . VİDEO , FOTOĞRAF, GİF VE YAZILARINIZ BOŞLUKTA DÖNSÜN BAKAN BİR. Ters Projeksiyon filmi, hologram film, sanal vitrin, sanal mağaza, şeffaf ters . DIY Kaynak Yapma Projeleri, Makine Mühendisliği, Diy Tank, . Yani normal bi hologram için videoları dan izledim ama burdakiler dev gibi ve haraket de edebiliyorlar.


Yorum yapmak için giriş . Bu videoda basit bir şekilde hologram yapmayı gösteriyoruz. Click here to visit our frequently. Okul için sunum haftası gelir çatar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar