29 Aralık 2017 Cuma

Bosch buzdolabı ısı ayarı kaç olmalı

Buzdolabımın soğutma bölmesi veya dondurucu ısısı çok düşük. Kışın kaç derecede kullanmalıyız ? Normal raf derecesi santigrat olmalıdır. Bu cihaz, koruma sınıfı I tipi bir cihazdır. O sayılar 8C gibi ısı derecesi mi yoksa seviye mi onu öğrenmek lazım. Birkaç düğme yardımıyla buzdolabınızın soğutma . Eskiden alt bölmenin kaç derece olduğunu termometre ile hiç kontrol etmemiştim.


Dolap ilk aldığımdan beri max ayarı ile yaklaşık olarak hep bu. Su şebekesi basıncı en fazla bar olmalıdır. Yalnızca içme suyu kullanın.


Kontrol butonları buzdolabınızın ayarlarını , kapılarını açmadan kolaylıkla yapmanızı . Forumda geçen gürültülü çalışma bende olmadı. Siemens noFrost buzdolaplarının ısı ayarı da. Acaba herhangi bir no frost bosch buzdolabı. Ha siz güç ayarı gibi bir düğmenin dönerek ayarlanan buzdolaplarini söylüyorsanız en güçlü soğutma anlamına gelir ve en soğuk olur.


Bosch buzdolabı ısı ayarı kaç olmalı

Eğer değilse buzdolabı ısı değeri doğru ayarlanmamış ise soğutma işlemi yapılamaz. Dijital ise derece,. Dondurucu derecesi -olmalıdır. Kullanma Kılavuzu ve Montaj Talimatı.


Soğutma Bölmesinde Isı Ayarı. Cihazı bir kaç kişinin yardımı ile önce. Yeni buzdolabı alacam ama asla ve asla boş olmayacak. C olmasına dikkat edin.


Sebze ve meyveleri buzdolabının orta rafında saklayın. Tek kapılı dolaptan farkı, bazılarında kondenser yağ soğutmalı ve iki soğutuculu olmasıdır. Yangın dolabı su deposu . Herhangi bir düğmeye basarak acil durum alarmını kapatın. Bosch logosu kolayca.


Elektrik kablo fişi kurulumdan sonra kolay erişilebilir olmalıdır. Sıcaklık Ayarları İle İlgili Uyarılar. Televizyon servisi ihtiyacı duyduğunuz cihaz lcd ve ya plazma ise işinin ehli kişiler ile.


Hangi kombi servisi, kombi bakımını kaç paraya yapıyor, buradan. Bunlar sizlerin teknik bilgi bilmeden müdahale etme şansınız olmayan arıza çeşitleridir. BOSCH NO FROST BUZDOLABI - KGN56AW30N.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar