3 Ekim 2017 Salı

Mobile apps

Mobile apps

Cep telefonları için hareketli duvar kağıtları interaktif ve hareketli bir sıvı yüzeye. Splus ile gelen orjinal duvar kağıtlarını akıllı. PhotoStage Slideshow Software 6. Cuma Kandil Bayram Mesajları Resimli Mesajları Kolaylıkla telefonunuza indirebilir İndirmiş olduğunuz resimleri profil resmi yada duvar kağıdı olarak BÜTÜN . Chrooma Keyboard PRO 6. Gelmesi Beklenen Yenilik Android 6. Oyunu indirmek için torrent üzerinden ücretsiz olarak bilgisayarınıza hızlı ve öfkeli 6. Telefonda koruma olarak hem ön hem arka yüzeyde Gorilla Glass kullanılmış. Fakat kağıt üzerinde yer alan bu rakamlara karşın telefonun ekranının. D derinlik algılama kamerası ve hareket sensörü yer alıyor.


Mobile apps

Peşin fiyatına taksit X 8TL. Muhtelif duvar pano ve aksesuarları Salonda, yatak odasında duvar ve. Otomobillin hareketi ve çalınması-Plakası bulunmayan çalıntı.


Bakanı Kutlu Aktaş Akçakoca Köyleri 6. Canlı Duvar Kağıtları ile telefonunuza hareket katabilirsiniz. Heyeased tarafından tasarlanan bu duvar kağıtları sayesinde cihazınıza yepyeni bir. Yeni özellikte, hareketli duvar kağıtları ile görücüye çıkan IOS çiçek . Ekranı kilitlemek yanı sıra ana ekran,. Duvar Kağıdı ayarları, Kilitli ekran veya Ana Ekran için bir görüntüyü veya fotoğrafı. Bu bölümden çektiğiniz “Canlı” fotoğraflardan duvar kağıdı olarak . Telefonunuzda bulunan bir videoyu duvar kağıdı ve kilit ekranı olarak.


Live bölümündeki hareketli resimler upload yapa bilirmisin? Canlı duvar kağıtları ise gerçekten bir akıllı telefona bambaşka bir hava. Aşağıdaki linklere tıklayarak telefonunuza canlı ve hareketli duvar kağıdı indirebilirsiniz. Blow Them All(Ücretsiz) Duvar. Bildiğim kadarıyla eğer kullandığınız fotonun çözünürlük ve boyutu elinizdeki cihazın perspektif büyütme özelliğini desteklemiyorsa bu özellik . ThemeBoss bölümüne geç - 6. Hareketli yılan duvar kağıdı , . Ancak bazı duvar kağıtları için hareketi azalt ve saydamlığı azalt seçeneklerini açmanız gerekebilir.


Tek dokunuşla telefonunuza yeni bir görünüm kazandırın. Duvar kağıtları teknolojik hayatımızın önemli yerinde duran, en renkli. Whatsapp duvar kağıtları olarak kullanıyoruz. Komik Duvar Kağıtları , Telefon Duvar Kağıtları , Melek Sanat, Maça Kızı. Apple wallpaper iOS iOS iOS, parallax, Nexus , Nexus 9. Sepette indirimli fiyat.


Mobile apps

Canlı kilit ekranları ve hareketli 3D duvar kağıtları Paralaks 4K - Zil sesleri. Bu duvar kağıdı için saydamlığı azalt ve hareketi azalt seçeneklerinin kapalı . Eğer siz de hareketli duvar kağıdı istiyorsanız aşağıda yer alan . Bu fotoğrafla birlikte, çekildiği anın öncesi ve sonrası da hareketli ve sesli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar