24 Ekim 2017 Salı

Mkys iş zekası

Enter your user id and password. Select a Language Select a Language. Arabic, cesky, dansk . Mekansal İş Zekası ve Halk Sağlığı CBS uygulamalarının her ikisinde yetkisi bulunan kullanıcıların Mekansal İş Zekası uygulama şifresi ile giriş yapması . Uyumsoft ERP İş Zekası (BI), karmaşık veriyi anlamlı ve işletme için kullanılabilir bilgiye çevirmede istenen analizi yapmaya yardımcı olarak, karar verme sürecini. SATINALMA, TEDARİK ZİNCİRİ, LOJİSTİK, STOK, DEPO VE TAŞINIR. Sağlık Bakanlığına bağlı sağlık tesislerinde.


Kullanıcı tanımlama ekranında İş - Zekası uygulamasında modülünde İl. Hastanelerde bu karmaşık organizasyon yapısı içerisindeki iş. MKYS ile görevlendirilen kişilere İş - Zekası rolü tanımlarken. MKYS kullanıcı adı ve şifresi ile Web Uygulamaları altındaki. Alper Denizeri, PMP adlı kişinin profilinde iş ilanı bulunuyor.


Medula Vve MKYS entegrasyonları tamamlandı. Tesislerinde görevli MKYS şifresi bulunan personel sisteme giriş yapabilir. Qlik Sense) kullanarak verilerin analizini yapmak rapor. Tanımlamalar Amaç Kapsam Dayanak MKYS Stok. IL_KULLANICI_TSIM, İl TSIM.


Ulusal Belirleyiciler. Türksat tarafından geliştirilen ve kullanılan iş zekası araçları, analiz için belirlenen. Merkezi Kayıt Yönetim Sistemi ( MKYS ), kurum içindeki bilişim varlıklarının . Platformun büyük ölçekli genel sekreterlik için iş artış paylaşımı ve Genel. MKYS üzerinde çalıştırılan fiyat sorgu modülü çıktılarının istatistiksel uygunluğu. MKYS verileri kullanılarak çeşitli raporların alındığı sistemdir.


Fiyat tespiti için proforma fatura ya da İş Zekası KDS üzerinden edinim . The Future of Advice is Sweet. Abstract: Our life has been getting easier with information technologies. Zekası ürününden sayısal olarak elde edilmektedir. Yönetimi Sistemi ( MKYS ) verileri incelenmiş ve ayniyat stok gün düzeyleri . HBYS üzerinden iş zekası ve raporlama ihtiyacı tarif ettiği,. Sekreterlikte iş zekası , tele-tıp entegrasyonu için kullanılacaktır.


Karar Destek Sistemleri ( İş - Zekası ). Kaynak Yönetim Sistemi (ÇKYS). Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP). Vergi Daireleri Otomasyon . Sistem, MKYS iş zekası sistemi üzerinden Stok. Yeni makinede İş Zekası için ODI agent kurulumu ve ayarları yapılmıştır. MKYS de ARDEB ve TEYDEB tarafından yapılmaya devam etmiştir.


STATİSTİK- İŞ ZEKASI. Klinik Bilgilerden elde edilen veriler İş. KDS- İş Zekası Kurum Analiz Ekranından alınmıştır.


Her bir iş kaleminin miktarını ve gerçekleştirilmesine ilişkin şartları gösteren. Aynı şartnamenin eki olan Ek-Kurumsal İş Zekası Şartnamesi nin 8.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar