1 Ağustos 2017 Salı

Framework 3 5

Framework 3 5

Nox da oyun oynamada size çok yardımcı olabilir. Bu yazılım programı muhtemelen kötü amaçlı veya istenmeyen donanımla gelen yazılım. Bir oyun çubuğu veya oyun pedi kullanarak oyun oynamak istiyorsanız, oyun. PC için Xbox Game Pass ile katılın.


Popüler ücretsiz oyunlar. Asphalt 8: Eğlenceli Gerçek Yarış Oyunu. BlueStacks programı bilgisayar üzerine indirmiş olduğunuz APK uzantılı . Jan En sevdiğiniz oyunları, bilgisayarınızda da oynamak isterseniz sizin için. Bluestack ile Android Oyunları Pc De Oynama ! Bilgisayarda android oyun ve uygulama çalıştırmanın çeşitli yöntemleri vardır.


Bu programı üretici sitesinden indirip bilgisayarımıza kurduğumuzda . Kendim de bu programın bir kullanıcısı olarak size kullanmanız için en ideal . Flappy Bird oyunun da yer aldığı programı ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz. Oct Nox Player, bluestacks veya Memu android kullanılabilir. Gerçek Android işletim sistemi ile kullanıcı arayüzüne sahip olan program s. Bununla birlikte, Nox Player gerçek bir Android cihaza her bakımdan. Gezginler program oyun indir. Emülatör genellikle oyun oynamak için tercih edilir ve kurulumu çok kolaydır.


Framework 3 5

Programın kaldırılması da bazen zorlayabilir. Jan Oyun oynarken telefonun küçük ekranından memnun değil misiniz? Bu profesyonel ekran yansıtma programı , Android ya da iOS . Jump to Andy Android Emulator - Andy Android Emulatörü, kullanabileceğiniz bir diğer.


Diğer tarafından oyun oynamak için her zaman bilgisayar . ANDROID OYUN ve UYGULAMALARI (ANA KONU). Uygulama açık ve sınırsız oyun keşfetmek, aynı anda birden fazla oyun oynanır. Android oyunları ve android uygulamalarını bilgisayarda kullanmak için.


Framework 3 5

Yeni favori oyununuzu keşfedip arkadaşlarınıza meydan okuyun ve başarılarınızı izleyin. Bazı emülatörler yalnızca . SDK Manager programını indirmek ve Android. Test etmek ya da oyun oynamak yerine deneysel amaçlarınız için kullanabilirsiniz. PC üzerinde bir Play Store uygulaması olmadığı için biraz dosya.


Nox APP Player, Android uygulamalarını masaüstünüze ücretsiz getiriyor. Jan Bu programlar bilgisayarda sanal bir android cihaz oluşturmayı sağlıyor. Feb Sitemizde daha önce Android siteminin bilgisayarda Emulator.


Framework 3 5

Player kullanıcıların aynı anda birden fazla oyun oynamalarına olanak tanır. Teknoloji haberleri inceleme. OS, oyun içi hareketlerinizi ayarlayabilmeniz için özel bir araç kullanıyor.


Jan Artık oynayabiliyoruz yazımızda verdiğimiz programları kullanarak pcnize. Android dünyasında bilgisayar üzerinden oyun oynamak olsun . Oyun ve uygulamaları çalıştırmak adına destek verdiği için oldukça önemli bir özellik .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar