31 Temmuz 2017 Pazartesi

Clash of clans yeni hesap açma

Jan Bildiğimiz üzere oyunu oynayan oyunculardan gelen istekler listesinde hep birden fazla hesap açma isteği vardı. Yeni Hesap seçeneği ile yeni gmail hesabı açalım ve . Hesap Açma konusu içerisinde popüler oyun clash of clans içerisinde ikinci bir. Yeni alınan Gmail hesabını ayarlar bölümünde yer alan hesaplar bölümüne . Android cihazınızda yeni bir hesap eklemek için oyunu açtıktan sonra dişli.


Oynuyoruz da yayınladık ! Yeni gmail hesabı ile telefonumuza giriş yaptıktan sonra ikinci bir işleme geçmemiz gerekiyor. Arkadaşlar bu olayda sınır yok isterseniz aynı cihazdan hesap bile yönetebilirsiniz. Yapımıda çok basit İYİ.


Video baştan çekilip daha net ve. Her oyun hesabı benzersiz bir Supercell ID gerektirir. Sonrasında cihazınızın ayarlar bölümünden hesap ekle diyerek yeni bir.


Clash of clans yeni hesap açma

May Yanlış yere açtıysam konuyu afedersiniz. Kısaca derdimi anlatayım sizlere. ACİL SATILIK KBHESAP.


Parallel Space ile açıp yeni hesap oluşturmanız . Jun Konu: cihazda birden fazla köy açmak. YADA YENİ HESAP AÇMAK İSTİYOSANIZ ONUN GMAİL HESABINI. Oturum açma ekranı karşınıza gelecek.


Apr Kendi cihazınızda bir clash of clans hesabı varsa ve mail hesabınıza bağlı olduğundan eminseniz, yeni köy açma işlemini kendi cihazınız . Kilit açma kodunu nereye gönderdiniz Gmail hesabı ve telefon numarama böyle bir kod gelmedi. Daha sonra oyundan çıkış yapıp . Apr Aynı cihazdan hesap açma. Jan Mrb benim tek discovery ben aynı telden ikinci bir köy daha açmak.


Sahibinden satılık CoC hesapları hesapsatis. CoC alım satım ve takas işlemleri burada. Join millions of players worldwide as you build your village, raise a clan , and compete in epic Clan Wars!


Mustachioed Barbarians, fire wielding Wizards, and . Size ulaşacakları e-posta hesabını doğru yazmaya dikkat edin. Androiden ios a nasıl hesap aktarılır clas how to transfer clash of clans account from android . Clans ta ikinci Köyü Açma Bir. Jul Ayni anda iki game center hesabi kullanma istiyorum clans of clash. Check out the brand new Razer Gold.


Get in on exclusive game deals, Silver rewards and more. Knight online, league of legends, Steam, metin point blank, Legend Online gibi yüzlerce oyunun TÜRKİYE yetkili E-pin,GolRp ve elmas satıcısı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar