19 Aralık 2016 Pazartesi

Bilgisayardan silinen dosyaları geri getirme programı

Veri kurtarma programları ise, diskinizin temel emirleri üzerinde biraz oynama. Kurtarma sihirbazı, bilgisayarın sabit diskindeki, harici olarak . Nov Sonuç olarak bilgisayardan silinen dosyaları geri getirmek için bir. Bu program en iyi ücretsiz Windows programları listesinde yer almaktadır. Bilinenin aksine kalıcı olarak silinen dosyayı geri getirmek mümkündür. Gelişmiş filtreleme seçenekleri sayesinde Disk Drill en iyi silinen dosyaları geri getirme programı.


Aradığınız dosyaları, tam ya da kısmi adlarına, tür ve . Tarihli Güncel Linkler Aşağıdadır. Harddiskten silinen dosyaları kurtarmak için kullanabileceğiniz en başarılı programı inceliyorum. May Düşünsene yıllarca bilgisayarında sakladığın ve değeri paha biçilmez.


Herhangi bir bilgisayar kullanıcısının çaresiz ve huzursuz hissetmesine yol açabilecek. Geri Dönüşüm Kutusundan silinen dosyaları geri getirin. Disk Drill, silinen dosyaları kurtarmak için ne yapacağını çok iyi bilir. Windows için Disk Drill ile verileriniz dakikalar içerisinde geri getirilebilir.


Kurtarma Seçenekleri Korunan Veriyi Geri Getirme , Hızlı Tarama ve Derin Tarama gibi birçok. Bunlara , masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar , dahili ve harici harddiskler, hafıza kartları ve çok . Veresiye Programı Veri Kurtarma. Bilgisayarda silinen dosyaları geri getirme için ne yapılmalı? Mutlaka veri kurtarma amacıyla özel olarak yazılmış olan programları kullanmanız gerekiyor. Stellar Data Recovery Edinin.


En iyi silinen dosyaları geri getirme programı. Nov Günümüzde neredeyse tüm işlemler bilgisayarlar aracılığıyla yapılıyor. Bu tür silinen dosyaları veya fotoğrafları geri getirmek için kullanabileceğiniz programları sizin için sıraladık.


Feb Veri kaybettiğiniz cihazın tipi ve durumuna göre en iyi silinen dosyaları geri getirme programı hangisi olduğunu merak ediyorsanız cevap bu . Pek çok bilgisayar kullanıcısının başını ağrıtmıştır. Dosyaları sildikten sonra programı ne kadar çabuk kullanırsanız, onları . Merhaba, benim Windows bilgisayardan kalıcı olarak silinen dosyaları. Aslında, çoğu durumda dosyayı geri dönüşüm kutusunda bulabilir ve kolaylıkla geri alabilirsiniz. Bir dosya kurtarma programı kullanın. Kullanması kolay olan bu araç, ihtiyaçlarınıza en uygun yeni bilgisayarı.


Silinen Dosyaları Kurtarın. Birçok bilgisayar kullanıcıları tarafından da merak edildiği üzere bilgisayardan silinen dosyaları geri getirme nasıl yapılır konusu en sık maruz kalınan. Feb Veri Kurtarma, bilgisayar kullanan insanları için en çok ihtiyaç duyulan. Peki, sildiğiniz dosyaları geri getirmek için hangi programı.


Jul Elbette, bilgisayarda bu işlemi yapabilmek için çeşitli programlar. Sep Geri dosya getirmek istiyorsanız diske veri yazma işlemi yapmayın. Recuva bilgisayardaki silinen dosyaları güvenli bir şekilde kurtarabilir.


HDD ise Recovery My Files programını tavsiye edebilirim. USB flash sürücüden çalışabilir, ancak farklı bir bilgisayar kullanarak indirmeniz gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar