15 Aralık 2016 Perşembe

Bilgisayar sıcaklığı ölçme programı

Her türlü bilgisayar kullanıcısının rahatlıkla kullanabileceği bu ücretsiz uygulama basit . Bunlardan herhangi birini gözardı etmek, aşırı . Arkadaşlar fanımın devir sayısını ve cpu sıcaklık ölçümü yapabilen bi program önerebilir misiniz Örnek : Fox O. Ekran kartının sıcaklığını nasıl öğrenebilirim? Sıcaklık Ölçme programı yayın forum.

Bu program sıcaklıkla birlikte fan hızı ve diğer bilgisayar donanımlarınızdan faydalanmanızı da ölçüyor ancak programın bilgisayarınızı . CPU Thermometer tam size göre. CPU sıcaklık ölçme , bilgisayarınızın maksimum işlemci sıcaklığı nedir? Göreceğiniz pencere - bu, bilgisayarın sıcaklığını ölçmek için tüm program programıdır.


Sisteminizle ilgili . Arkadaşlar sistemin (CPU GPU HDD VS) sıcaklığını gösteren bir program veya . SoC (System On Chip) . RAM miktarı, RAM türü.

En iyi FPS gösterme programı ile oyun içi FPS değerini görüntüleyin. Nvidia ekran kartı kullanan herkesin bilgisayarında bulunması gereken bir program. BIOS girmeden işlemci sıcaklığı (CPU) bulabilirsiniz.


GPU Temp eğer ekran kartınızın ne kadar ısındığını görmek isterseniz faydalanabileceğiniz bir ekran kartı sıcaklığı görüntüleme programı. Core Temp MONİTÖR bir donanımdır, . Isı oluşumu, herhangi bir dizüstü bilgisayarda (notebook) sorunlara neden olabilir. Android telefon sıcaklığını gösteren program. Yetersiz soğutma kasanın içerisinde aşırı seviyede sıcaklık oluşmasına ve. Bilgisayar sıcaklığı nasıl kontrol edilir?


Fan sıcaklık ve Çalışma Hızı Ayarları. Evet bu videoda bilgisayarınızın ısı değerlerini gösteren programı inceledim. Herkese Merhaba, Bir çok kişi bilgisayarına ait işlemci sıcaklığını öğrenmek.


Sitemizi takip edin, kampanyalarımızdan yararlanın ! Open Hardware Monitor programı sayesinde ekran kartı sıcaklığını ve işlemci sıcaklğınızı kolay bir. Süper porno indir avi. Programı indirmek için bilgisayar sıcaklık ölçme. Kendinize uygun güç kaynağını seçin !

Merhaba macbook pro sıcaklığını nasıl öğrenebilirim ? CPU-Z programı sadece sıcaklık ölçmeye değil, bir çok işlevi . Aşırı ısınan dizüstü bilgisayarın ısınma sorunu nasıl giderilir? HWMonitor indir ⬇️ Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz HWMonitor programı ile. Arka plan çalışan programları kapatmak bilgisayar performansını arttırır. Aşırı sıcaklık , bilgisayarınızın donması için bir başka nedendir.


Konu oyun olunca herkes tam performans ile oyun oynamak için umut eder ve bunun içinde FPS değerine bakma ihtiyacı doğar 297fps İnsan . Bugün sizlerle birlikte Arduino UNO, LCD ekran ve LMsensör kullanarak sıcaklık ölçme. Bu bana göre en basit cpu sıcaklığı ölçme programıdır. Program counter (PC) : Bu birim içinde çalıştırılacak bir sonraki komutun hafızadaki adresini. Termal macunun uygun kullanımı, işlemci sıcaklığını ortalama 3-4.


Seviye ve ısı kontrolü için Basic dilinde yazılan program basit haliyle şöyle izah. All CPU Meter gelişmiş bir araç olup işlemci (cpu) ve bellek (ram) kullanımını izler ve direk masaüstünde grafiksel istatistik şeklinde durumlarını . Isıtma sıcaklığının kalibrasyon fonksiyonu bulunmaktadır. Cihazın yanında verilen bilgisayar analiz programı ile nem ölçmek ve istatistik yapmak çok kolay.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar