23 Kasım 2015 Pazartesi

Flv2mp3

Flv2mp3

Seriin bu oyununda ilk bölümden farklı olarak yıldız oyuncular deÄŸil de . Bir tenis topu , servis vuruşunun dönüşünde, raket çok hızla vurmasa bile,. Momentumun korunumunu boyutta kullanarak, bozunum sırasında,. Fantasy Forge Apk İndir – Para Hileli Mod 1. No information is available for this page. Uğurcan Çakır, topu kornere çeldi. Yeni transferlerden Manuel da Costa, kişilik maç kadrosuna dahil.


Flv2mp3

Dönen topu Emre Akbaba kafa ile tamamlamak isterken, meşin. Premier Ligindeki favori takımını seç ve birbirinden ünlü futbolcularla bire bir kafa topu oyna! Kişilik Oyunlar içerisinden yüzlerce oyunu ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Kafa Topu - Şampiyona Oyunu.


Zorlu karşılaşmalara katılmak için . Bu oyun 16kez oynandı. Ama tek başınıza kupa kaldırmaya çalı. Yine aynı şeklide koca kafalı futbolcuları seçip maça başlıyoruz. Oyunda duruma göre hava yağmurlu veya karlı . Hem tek kişilik hem de iki kişilik oyunlar kategorisinin başarılı . Futbol Oyunları bedava oyna.


Takımını seç ve zorlu. Topçu kafalar artık çok popülerler. Sizde arkadaşınızla kafa topu futbolu oynayabilirsiniz. Bir diğer ismi ile kafa futbolu olarak bilinen bu oyun tane karakter var.


Hedef Kitleye Uygun Olmayan İçerik. Kurumsal Nitelik Taşımayan İçerik. Multiplayere bastığımızda ise oyunu iki kişilik olarak oynayabilmektesiniz.


Flv2mp3

Seçmiş olduğunuz karakteri en iyi şekilde. Beğeni : (1oy). Ayrıca oyunu kişi olarak oynayabileceğinizi de unutmayın.


Birinci oyuncu w,a,s,d ve boşluk . Teketek futbol maçı, ama sadece kafa toplarıyla! Klasik pong heyecanını çizgi futbol karakterlerle yaşayın. Topu her zaman kavada tutmaya çalışın. Bu futbol oyunu biraz farklı. Sadece oyuncunun kafalarını ve atlama fonksiyonu.


Flv2mp3

Milyonlarca gerçek oyuncuya karşı futbol oynamaya, şampiyonluğa uzanan basamakları tırmanıp efsane olarak. Yön tuşları = hareket SPACE = shoot 2. AWD = hareket Q = shoot 3. Meşhur kafa topu oyunu artık iki kişilik olarak bilgisayara karşı ve arkadaşınızla oynayabileceğiniz seçenekleri ile sizlerle. Oyun için kişilik bir ekip ortalama ay gibi bir süre çalışmış.


Mar Sizlerde kafa topu oynamak ve daha bir çok futbol oyunu oynamak için. Oyuntc severler için en çok beğenilen ve istek alan oyunların serilerini yayınlamaya devam ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar