25 Kasım 2015 Çarşamba

Ebys nasıl kullanılır

Ebys üzerinden işlemlerin takibini nasıl yapacağım ? Paraflanmak veya imzalanmak üzere bir evrak gönderdim ancak imzalanıp imzalanmadığını merak. Evraklarda kullanıcı adının önüne akademik unvanı gelmelidir. Olan bir kullanıcı bu alanı doldurursa kendi adı hangi evrakta ne için kullanılırsa.


Ebys nasıl kullanılır

EĞİTİCİ KULLANICI EĞİTİM DOKÜMANI. EBYS Kullanıcı Kılavuzu. Kullanıcı sisteme sertifika (e-imza) ile giriş yapabilmesi için kullanılır. Ankara İl Tarım ve Orman Müdürlüğü. Sisteme giriş ekranında yer alan Sertifikalı Giriş için Tıklayınız butonuna basılır.


Ancak, ıslak imza gerektiren bir durum olmadıkça, kurum içi ve kurum dışı tüm yazışmalarda, elektronik imza (e-imza) kullanılacaktır. ST MENÜ - GİRİŞ SAYFASI. YAZI OLUŞTURMA ADIMLARI. KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI.


Tarayıcınızın adres çubuğuna . Elektronik Belge Yönetim. E-imza kullanılarak giriş yapılabilir. Kullanıcılar tarafından yapılması gereken işlemlere ait açıklamalar aşağıda sunulmuştur. Kullanıcı açma, şifre değiştirme, kullanıcı problemleri çözümü ve e-imza problemleriyle ilgili . Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo.


Ebys İmza Rotası Oluşturma, Video İzle. Ebys Olur Yazısı Oluşturma, Video İzle. Liste içerisinden tek seçim yapılabilen alan oluşturmak için kullanılır. Forma bir sayfas linki bağlamak için kullanılır.


Form içerisinde tablo kullanmak için . Sorularınız için webmaster selcuk. Ya da kurum fonksiyonlarını elektronik ortamda yürütmek işin kullanılan. ELEKTRONİK İMZA (e-imza). Neyin nasıl yapılmış olduğunu bilmek, başarı ve başarısızlıklardan ders . Masaüstü (Windows) Kurulum Nasıl Yapabilirim? Durum, Program, Konfigurasyonunuz, Gereksinim, Açıklama.


Applet (JRE (bit)), 1. AGENT KULLANIM DOKÜMANI. Dil paketleri yüklü ise sağ üstte bulunan dil seçim ekranı kullanılabilir. Bu videoyu buradan indirebilirsiniz). Not: Bilgisayarınıza indirmiş olduğunuz videoyu görüntülemekte sorun yaşıyorsanız . Gelen Belge Eğitim Videosu.


Kart Okuyucu Kurulumu nasıl yapılır? Dağıtım Planının Kaydedilmesi ve Kayıtlı Planın Kullanılması.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar