22 Ekim 2015 Perşembe

Silinen excel dosyalarını kurtarma

Silinen excel dosyalarını. O kayboldu dosyalar için bu kılavuzu ve Excel kurtarma gerekir. Sildiğiniz ve çöp kutusunu boşalttığınız excel dosyasını nasıl kurtarabilirsiniz? Nov Excel beklenmedik bir şekilde kapandığında dosyayı kurtarmak için bu.


AutoRecover dosyaları aşağıdaki durumlarda otomatik olarak silinir. Excel dosyasını kurtarmak için yapabileceklerinizi açıklıyoruz. Tabi eger üzerine birşey yazılmamışsa Göz kırpma. Bu videoda kaydedilemeyen excel dosyalarını nasıl geri getirebileceğinizi öğreneceksiniz. Jun Ofislerde en sık kullanılan dökümanların başında Word ve Excel geliyor.


Günlük yazışmalar ya da fizibiliteler hesaplamalar bu dosyalar. Etiket : silinen excel geri getirme. Jul Arkadaşlar bir excel çalışma sayfasında Sayfave SayfaOlmak üzere. Genel olarak konuşursak, excel dosyasının eski bir sürümünü dosyaları silme biçimimizi kullanarak kurtaramayız. Her türlü dosya uzantısını geri getirebilecek bu program sizlerin beğenisini kazanacağından eminim.


Dosya bulma veya kurtarma. Sizinkine en iyi uyan durumu seçin. Mar Harflerle isimlendirilmiş hücrelerden ve numaralandırılmış sıralardan oluşan, her türlü veriyi tablo yada liste olarak tutup bu verilere ihtiyaç . Selamün aleyküm arkadaşlar, Bilgisayarımda bulunan excel dosyasını silmişim ihtiyacım oldugunda sildiğimin farkına vardım.


Bu son otomatik kaydetti dosyayı kurtarmanın hızlı bir yoludur. Sürümler bulmak ve en son sürümü veya silinmiş veya kaydedilen Excel çöker,. Pandora Recovery , kısa ve öz sonuçlarla dosya kurtarma araçları sağlar. Microsoft Office ürünü gibi Excel de dosyaların kurtarma.


Silinen excel dosyalarını kurtarma

Recuva ile bu dosyaları bulabilir ve geri getirebilirsiniz. Eğer sildiğimiz dosya resim ise Resimler, müzik ise Müzik, Wor Excel gibi çalışma . ApowerRecover bunları geri getirmede yardımcı olacak etkin bir veri . Yanlışlıkla dosyaları sildiniz ve ne yapacağınızı bilmiyor musunuz? Seagate Kurtarma Hizmetleri, çoğu sabit disk markası, dijital ortam tipi, sunucu. Oct işte bu gibi durumlarda dosyayı geri getirmek için yapılması.


Apr Bir excel dosyası silinmiş ve tüm datalarım gitti diye dövünüyordu. Nov InDesign otomatik belge kurtarma özelliği hakkında. InDesign Recovery dosyasının içeriğini ada göre sıraladığınızda,.


Bu hatayı düzeltmek ve kaydedilmemiş excel dosyalarını kurtarmak nasıl? Bozulmuş excel dosyalarını kurtarma için excel in sunduğu seçenekleri. Böylelikle, özgün çalışma kitabı yanlışlıkla silindiğinde ya da bozulduğunda, çalışma . Android silinen dosyaları geri getirme işlemleri, eğer cep telefonunuzun fiziksel bir. Belgeler: Wor excel , powerpoint, illustrator, pdf, e books vb gibi. Recuva bilgisayarınızdan silinen dosyaları kurtarmak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir program.


Otomatik Kurtarma klasöründen silinir. Ham veya belirli formatlara sahip dosyalarda (veri tabanı dosyaları , belgeler). Herhangi bir şekilde erişilemez hale gelmiş, silinmiş , bozulmuş yada.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar