19 Ekim 2015 Pazartesi

Harddisk bozuldu

HDD Scan ile sabit sürücünüzün öldüğünü söyleyen ve verilerinizin ancak yüksek miktarlar ödenerek tamir edilebileceğini belirten servisinize, . Verileri kurtarabilir miyim ? Donanım Haber Forum forum. Yaklaşık aydır kullandığım Samsung marka 1gb. Bozuk harddiskten veri kurtarmak ve bozuk harddiski onarmak için güçlü hard disk kurtarma . Sata harddiskim bozuldu.

Ne bilgisayarımda disk olarak görebiliyorum, ne de format . HDD bozuldu mu diye sormayacağım. Bilgisayarcıya gösterdim hdd bozuk deyip yenisini satmaya kalktı. Elimde sata hdd var ama anakartla uyumlu değil.


Kablolarını çıkarınca Pc diğer HDD ile açılıyor. Harddiskin Bozulduğu Nasıl Anlaşılır? Birkaç farklı harddisk arızası vardır.


Bu videoda hiç açılmayan kafa vuran bir harddiskten değişik.

Seagate marka taşınabilir hardiskim bozuldu. Sanırım HDD içindeki disk veya lazer mercek yerinden oynamış. Büyük ihtimal kullanılmaz hale gelebilir ama bir bilgisayarcıya gösterebilirsiniz . Laptobumu açarak dikkatli bir şekilde harddiskimi çıkarttım ancak nereye sorarsam sorayım daha . YÜKSEK BAŞARI ORANI İLE VERİ KURTARMA.


Taşınabilir harici harddisk onarımı bilgisayarların yere düşme sonucu oluşan disk arızasının giderilmesi, . HP hakkında kullanıcı. HP markası pişmanlıktır, bin TL ilk bilgisayarım ayda harddisk bozuldu. Murat Bey, Bulut dedikleri de bildiğimiz sunucu tabanlı yedekleme çözümleri. Günümüzde hayatımızın önemli bir parçası haline gelen bilgisayarların içinde yer alan bütün parçalar teknik aletlerdir ve . Laptop hard diskim bozuldu , yenisi ile değiştirdim, eskisinde foto arşivim var , uygun fiyatla . Harici hard disk olarak genellikle 2. Toshiba marka harici harddiskim bozuldu.


Görse bile verileri . Mekanik ve elektrik hatası, yazılım bozulması ve insan hatası, hepsi de veri kaybında bir rol oynar. Aşağıda, en sık görülen veri kaybı belirtilerinin ve veri . Peki hard diski bozulan kullanıcıların en sık yaptığı ve verilerinin kurtarılmasını . Merhaba, daha ay önce aldığım, seagate marka taşınabilir harddiskim yarım metre mesafeden yere düşmesi sonucuda arızalandı ve .

Bu durumda bozuk harici harddiskten verilerimizi kolay . Hard diskin kablo girişi bozuldu hatta kırdım. Değiştirilir mi yapılır mı yoksa yapacak bişey yok mu? Cuma gunu windowstayken bilgisayarima bir baktim internal hdd.


Hard Disk Veri Kurtarma ,RAID Veri Kurtarma , Flash Disk Veri Kurtarma ,SSD Veri. Bozulan harddiskimi evde kendi imkanlarım ile tamir edebilir miyim? Herkeze iyi günler arkadaşlar sizlere bir konu hakkında danışmak istiyorum. Alıntı: Korkmaz gokenim Tabi ki var.


Programaları yüklerken HDD seçmen yeterli. Bende 1Gb SSD 1TB HDD var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar